PREDAJ | KLINGERKA - priestranný 2-izbový byt na 15p.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Súkennícka
58.2 m²
35
15
2
áno - 1 auto
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
330.000,- € + 30000€ garážové státie + 9000€ pivnica, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

7455x zobrazená v zozname / 376x zobrazená detailne / 286x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj priestranný zariadený 2-izbový byt v projekte Klingerka s výhľadom na nový downtown, Bratislavský hrad a Staré mesto. Byt disponuje celkovou rozlohou 63,80 m² (podlahová plocha bytu je 56,40 m² + loggia o výmere 4,90 m² + pivnica o výmere 2,5 m²) a nachádza sa na 15.poschodí z celkových 35tich. Celý byt je orientovaný smerom na severozápadnú stranu.

Dispozícia - vstupná predsieň so vstavaným šatníkom a sedením, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou, spálňa s manželskou posteľou, vstavanou skriňou a komodou, priestranná obývačka s kuchyňou a jedálenským kútom a loggia.

Byt sa predáva kompletne zariadený (viz. fotogaléria) vrátane klimatizácie v každej obytnej miestnosti a kuchyne s novými elektrospotrebičmi (chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, digestor a práčka). Byt taktiež disponuje vstupnými bezpečnostnými dverami, bezfalcovými interiérovými dverami, oknami z hliníkových profilov s izolačným trojsklom, podlahami s drevenou nášľapnou vrstvou, gresovou dlažbou v kúpeľni, atď.

Projekt Klingerka ponúka svojim obyvateľom moderné bývanie v novovznikajúcom ,,downtowne" Bratislavy. Má výbornú polohu, pričom v pešej dostupnosti sa nachádza historické centrum mesta, autobusová stanica a obchodný dom Nivy, obchodné centrum, cyklotrasy, atď. K projektu prislúcha aj vlastný polyfinkčný park s detským ihriskom, vonkajšou "work out" zónou a bezpečným stojiskom pre bicykle. V Klingerke budete mať všetko poruke, či už patríte k cestovateľom, kávičkárom alebo športovcom.

Cena bytu vrátane pivničnej kobky je 330.000€ + garážové státie 30.000€ + 9.000€ pivničná kobka. Kompletná cena bytu s parkovaním a pivničnou kobkou je 369.000€.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63.8 m²
Úžitková plocha58.2 m²
Poschodie15
Počet poschodí35
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciaseverozápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky