Predaj komerčného pozemku 10 576 m2 Zvolen - Môťová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Lučenecká cesta 2266
10576 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Pozemky - komerčné
623.984,- €
59,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

499x zobrazená v zozname / 80x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

Zaujímavá investičná príležitosť v meste Zvolen - časť Môťová !
Ponúkame na predaj dva pozemky v priemyselnej zóne vo Zvolene, časť Môťová s nasledovnými výmerami: 772 m² (zastavaná plocha a nádvorie), 9 804 m² (zastavaná plocha a nádvorie).
Pozemky sa nachádzajú v srdci stredného Slovenska, priamo pri štátnej ceste Zvolen - Lučenec, oproti spoločnosti KRONOSPAN.
Vďaka výhodnej lokalite (blízko k mestskej teplárni, potenciálne elektrickým prípojkám 110 kV, priehrade Môťová) s priamym napojením na hlavné dopravné trasy sú ideálne pre výstavbu priemyselných objektov, skladov alebo logistických centier, výrob rôzneho určenia. Všetky inžinierske siete (elektrina, voda, plyn, para, telekomunikácie) sú k dispozícii.
Zvolen predstavuje strategické mesto s rozvinutým priemyslom, kvalifikovanou pracovnou silou a výbornou podnikateľskou infraštruktúrou, čo zabezpečuje veľmi dobré podmienky pre rozvoj Vášho podnikania. Investícia do tejto oblasti ponúka dlhodobý a stabilný potenciál pre rast a expanziu.
Vlastník je pripravený na zaslanie potrebných podkladov pre posúdenie vhodnosti pozemkov pre konkrétny zámer.

Kúpna cena 59 eur/m2 s možnosťou dohody.


Naša realitná kancelária poskytuje kompletné služby pri predaji nehnuteľností - od prípravy a právneho servisu, až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií, pomoc pri zabezpečení vypracovania znaleckých posudkov. Pre bližšie informácie kontaktujte: AKM Kapital, s.r.o., A. Sládkoviča 1, Zvolen (oproti hlavnej pošte, vedľa SLSP), e-mail: Tel: .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku10576 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Inžinierske sieteáno
Orientáciaseverovýchodná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky