Predaj kompletne prerobeného menšieho 2i bytu s balkónom na Talichovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Talichova
39 m²
4
2
2
predaj - 2-izbový byt
157.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1510x zobrazená v zozname / 118x zobrazená detailne / 118x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj práve dokončený nanovo kompletne nadštandardne zrekonštruovaný 2i byt s loggiou v nízko podlažnom dome na Talichovej ul , BRATISLAVA - Dúbravka, o výmere 39m2, 2np/4np., pivnica. Výhodou bytu je loggia z obývačky spojenej s kuchyňou.

Ďalšou výhodou bytu je jeho orientácia na východ, vďaka ktorej sa byt neprehrieva pri dnešnom globálnom otepľovaní a je v ňom príjemne i počas horúcich dní a zároveň je byt presvetlený.

DISPOZÍCIA bytu: samostatná vstupná chodba, obývačka spojená s kuchyňou a s výstupom na loggiu, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC. Zmenená dispozícia bytu, byt bol predtým 1i.

Byt je po práve dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii vrátane novej elektroinštalácie, výmeny prívodov i odtokov vody.

V rámci REKONŠTRUKCIE boli vymenené: nové biele drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm. Kúpeľňa: nová vaňa + nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou so zrkadlom i led osvetlením, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, bodové osvetlenie. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým úsporným splachovaním, vývod a prívod na práčku i sušičku. Plastové okná a nové žalúzie.
Nové stierky a maľovky v celom byte, nové rozvody vody a odpadu.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka;nová skrinka na wifi router-optiku predpríprava na klimatizáciu, bodové stropné osvetlenie v celom byte -sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové osadené nové vypínače+zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.

V CENE BYTU je úplne nová moderná na mieru robená kvalitná kuchynská linka v trendovej farbe kašmír vrátane všetkých zabudovateľných všetkých spotrebičov zn. CONCEPT /umývačka riadu 60cm, digestor, sklo-keramická varná indukčná doska, teplovzdušná rúra a vysoká chladnička s mrazničkou/. Byt je kompletne vybavený na mieru robeným kvalitným nábytkom vo farbe kašmír s kombináciou dreva a v identickej farbe s podlahou - hala: na mieru robená šatníková skriňa s nadstavcami a úložným priestorom na topánky, kabáty, kabelky, v spálni na mieru robená nad posteľou skriňová zostava - úložné nadstavce s policami a sektorové poličky na knihy, čo je samozrejme zahrnuté v konečnej cene.

Obytný dom: nová strecha, zrekonštruované spoločné priestory, vchodové brány . Skvelá komunikácia s domovým dôverníkom i so správcom obytného domu. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán. Slušný vchod a aj milí susedia.

Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu.

Lokalita: Dúbravka bola odjakživa vyhľadávaná pre kombináciu blízkosti zelene a relatívnej dostupnosti centra mesta a či za zeleňou. Dostupnosť sa výrazne zlepšila aj vďaka existencii zmodernizovanej električkovej trate. Tá je ešte rýchlejšia a doprava komfortnejšia. Blízko Dom služieb, potraviny, kostol, Lidl, DK Dúbravka, zimný štadión.....

Byt je bez akýchkoľvek tiarch!



Voľný ihneď kúpou!

Možný úver.


Cena 157.900,-EUR
K cene bude pripočítaná provízia RK vo výške 2%
Tel: ,


Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, autorizovanej zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode )

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha39 m²
Úžitková plocha39 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky