Predaj kompletne prerobenej garzónky na ul. J.Jonáša

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Lokalita.: Bratislava - Devínska Nová Ves
Ulica.: Jána Jonáša
28 m²
7
6
1
predaj - Garsónka
116.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

663x zobrazená v zozname / 46x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nanovo kompletne zrekonštruovanú a na mieru zariadenú veľkú garsónku s loggiou na ulici Jána Jonáša 13 v Bratislave – v Devínskej Novej Vsi. Celková plocha bytu 33m2 /podlahová plocha 28m2+loggia 5 m2/. Nachádza sa na 6.posch./zo 7posch. panelového bytového domu. Ďalšou výhodou bytu je jeho orientácia na západ, vďaka ktorej má byt veľmi nízke náklady na bývanie. Je slnečný i presvetlený s krásnym výhľadom do zelene a tichého prostredia. K bytu prináleží pivnica na poschodí.

Dispozícia bytu: vstupná priestranná predsieň, veľká izba s kuchynským kútom a so vstupom na loggiu, z predsiene sa ide do samostatnej kúpeľne a samostatného WC.

Byt je po práve dokončenej kompletnej novej modernej a nepoužívanej rekonštrukcii vrátane novej elektroinštalácie, výmeny radiátorov, prívodov i odtokov vody.

V rámci rekonštrukcie boli vymenené: nové bezpečnostné vchodové dvere s 13-bodovým zamykaním, plastové okná so žalúziami, nové kvalitné plávajúce laminátové podlahy tvrdosti 8mm. Kúpeľňa: nová vaňa+nová batéria, kúpeľňová skrinka s umývadlom a batériou, nové veľkoformátové moderné obklady i veľkoformátová dlažba, zrkadlo s osvetlením, bodové osvetlenie, vývod a prívod na práčku i sušičku. Nové samostatné WC zn. Geberit s dvojitým splachovaním. V celom byte sú nové biele drevené interiérové drevené dvere + drevené zárubne a moderné hranaté kľučky.
Nové kvalitné stierky a maľovky v celom byte. Podlaha v celom byte bola vyrovnaná.
Kompletne nová elektroinštalácia v celom byte: nová rozvodná poistková skrinka; nová skrinka na wifi router-optiku predpríprava na klimatizáciu, bodové stropné osvetlenie v celom byte -sadrokartónové stropy s bodovým osvetlením, nové osadené nové vypínače+zásuvky; vývody pre osadenie svietidiel a predprípravou na klimatizáciu, revízna správa z elektroinštalácie je samozrejmosťou.


V CENE BYTU je úplne nová moderná na mieru robená kvalitná kuchynská linka v bielej farbe v kombináciu s drevom a je vrátane všetkých zabudovateľných spotrebičov zn. CONCEPT /umývačka riadu 60cm, digestor, sklo-keramická varná indukčná doska, teplovzdušná rúra. Obývací nábytok na mieru. V hale na mieru robená vstavaná rolldor skriňa s vešiakovou zostavou.

Celý nábytok je ladený farebne v celom byte v modernom štýle s čiernymi úchytami a spotrebičmi.

Mesačné náklady iba 97,-€ vrátane FO + elektrina 20,-eur.

Obytný dom sa ide čoskoro kompletne rekonštruovať: zateplenie bytového domu, strecha, spoločné priestory, nové moderné výťahy/nákladný i osobný/.Skvelá komunikácia s domovým dôverníkom i so správcom obytného domu. Bezproblémové parkovanie možné pri bytovom dome na veľkých parkoviskách pred domom z obidvoch strán.

Pozemok pod domom je v spoluvlastníctve vlastníkov bytov v dome a časť prislúcha k bytu. Slušný vchod a milí susedia.

Možný úver, byt je bez tiarch, voľný kúpou.


Cena : 116 000,-EUR
K cene bude pripočítaná provízia vo výške 2 500,-EUR
Tel: ,

Cena je vrátane kompletného servisu spojeného s kúpou nehnuteľnosti ( vyhotovenie rezervačnej zmluvy, Zmluvy o prevode vlastníctva nehnuteľnosti autorizovanej advokátom, Návrhu na vklad, promptné zabezpečenie súdnoznaleckého posudku, uhradenie správneho poplatku spojeného so zavkladovaním Zmluvy o prevode ).Pri kúpe na úver Vám poskytneme bezplatné informácie o možnostiach získania úveru pre Vašu budúcu nehnuteľnosť. Financovanie vieme nastaviť individuálne podľa potreby klienta.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha33 m²
Úžitková plocha28 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb1
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky