Predaj luxusného 2+1 bytu v Oščadnici kúsok od lýžiarskeho vleku

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Oščadnica
Ulica.: Oščadnica
63.31 m²
4
zvýšené prízemie
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - 2-izbový byt
119.900,- € dohoda možná
Ponúknite vlastnú cenu

4104x zobrazená v zozname / 157x zobrazená detailne / 157x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj luxusný 2- izbový byt v Oščadnici, kúsok od lyžiarskeho vleku Snow Paradise Veľká Rača. Nachádza sa v komplet rekonštruovanej, zateplenej bytovke s vlastným plynovým kúrením prebehla v r. 2017 (vonkajšia časť domu zateplená + nová fasáda, balkóny a strecha, nové schodište na vstupe do domu prístrešok nad schodišťom, v interiéri oprava stien a maľovanie spoločných priestorov. Zateplene stropy pivníc. nová kotolňa, výmena stupačiek ). Byt prešiel kompletnou, veľmi detailnou rekonštrukciou a pozostáva zo vstupnej chodby s vešiakovou stenou, kuchyňou s barovým pultom a východom na balkón, útulnej obývacej izby a komfortnej veľkej spálne so vstavanými skriňami, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou. Podlaha je pokrytá drevenými parketami v izbách hrúbka 15 mm, kuchyňa, chodba a sociálne zariadenie dlažba zn.Gresova. Krásne podhľady stropov, stierkované steny, komplet elektrina v medi, zabezpečovacie zariadenie - alarm-paradox s diplejom- kablový.. V oboch izbách pripravená imitácia krbu, kvalitné vchodové dvere značky Sherlock.
K bytu patrí pivnica 2 m2, parkovacie miesto a menšia garáž na garážovanie motocykla, štvorkolky, prípadne snežného skútra, alebo ako sklad náradia. Garáž má rozmery 2,9 m/ 1,8m pozinkovaný plech, vnútorná časť garáže je zateplená styrodurom o hrubke 50mm.+ obložená 18mm.-sds doskami (steny a strop),podlaha- 50mm. vysušené rezivo fošne smrekové v zadnej časti sa nachádzajú montovane drevené regále po celej šírke, tiež podiel na pozemku patriaci majiteľovi bytu 89 m2.
Pokojná lokalita vhodná na trvalé i voľnočasové bývanie. Škola, škôlka cca 3 km, obchody, centrum obce 3 km, vleky cca 2 km, aut.zastávka pri bytovke.

Cena 119 900€


Ak Vás naša horúca novinka zaujala kontaktujte : PaedDr.Mária Habčáková RSc., 1. Reality Rent, tel: ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha65 m²
Úžitková plocha63.31 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno
Výťahnie
Inžinierske sieteáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky