PREDAJ - Moderný a dizajnový 2-izbový byt v Zuckermandeli, Žižkova ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Žižkova
55.24 m²
7
3
2
áno - 1 auto
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
399.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13520x zobrazená v zozname / 460x zobrazená detailne / 460x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj architektom navrhnutý a zariadený 2 izbový byt v projekte Zuckermandel v bloku AC. Byt sa nachádza na 3. zo 7 podlaží s orientáciou na juhovýchodnú svetovú stranu. Byt má bočný výhľad na Dunaj a je orientovaný do pekného nádvoria. Celková rozloha bytu je 58,83 m2 = 53,24 m2 (byt) + 3,59 m2 (loggia) + 2,00 m2 (pivnica).
Dispozičné riešenie bytu: vstupná predsieň s odkladacím priestorom, komfortná spálňa so vstavanou skriňou, obývacia časť s kuchynským kútom, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Z obývacej izby a zo spálne je výstup na lodžiu. Byt je zariadený architektom v modernom duchu s komfortným a funkčným nábytkom. Byt ma klimatizáciu a sieťky na balkónových dverách. K bytu prislúcha pivničná kobka.

Projekt Zuckermandel je situovaný v mestskej časti Staré mesto v blízkosti promenády, po ktorej sa majiteľ bytu za pár minút dostane do centra mesta. Nadštandardné bývanie v tomto projekte poskytne obyvateľom exkluzívnu adresu v Bratislave, s krásnym výhľadom na mesto a výbornou občianskou vybavenosťou (reštaurácia, kaviareň, kaderníctvo, potraviny, banka a iné.

Cena nehnuteľnosti je 399.0000€+ garážového státie za 40.000€

Byt je vo firemnom vlastníctve

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha58.83 m²
Úžitková plocha55.24 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky