PREDAJ moderný a zariadený 4-izbový bungalov Hviezdoslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
140 m²
652 m²
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
369.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7344x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 301x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj moderný, priestranný a plne zariadený 4-izbový bungalov vo Hviezdoslavove, kolaudovaný v r. 2019, s výstavnou, nádhernou a profesionálne udržiavanou okrasnou záhradou s dvomi altánkami. Dom zaujme hneď na prvý dojem.

Pri sťahovaní Vám stačí len zubná kefka a môžete si ihneď, naplno a bez akýchkoľvek kompromisov užívať výhody tejto kvalitnej, krásnej a čistej novostavby s precízne upravenou záhradou s okrasnými drevinami, dvomi terasami či veľkou garážou pre Vaše auto.

Prízemný tehlový rodinný dom bol skolaudovaný v r. 2019, úžitková plocha je 140 m2, dom leží na pozemku o veľkosti 652 m2. Pôdorys pozostáva zo:


vstupnej predsiene a chodby,
veľkorysej obývačky spojenej kuchyňou,
funkčnej špajzy (komory) medzi kuchyňou a garážou,
samostatnej toalety s umývadielkom,
hlavnej kúpeľne s druhou toaletou, sprchovým kútom i veľkou vaňou,
hlavnej rodičovskej spálne,
samostatného šatníka v blízkosti spálne,
samostatnej práčovne v blízkosti šatníka,
vkusnej pracovne,
detskej izby.


V celom dome sa nachádza elektrické podlahové kúrenie s termostatmi v každej jednej izbe vrát. garáže, v obývačke je hotová príprava na moderný krb/kachle. Použité boli prémiové materiály, obklady a textílie. Dom sa predáva plne zariadený vr. krásnej, na mieru realizovanej kuchyne (kombinácia biely lak/dýha) a vr. nábytku v obývačke (kombinácia pravá koža/kov) a kuchyni (indický palisander) a vr. nábytku v ostatných izbách a taktiež v záhrade vr. komplet záhradného nábytku, lehátok či vírivky. Celý dom je pokrytý kvalitným a stabilným wi-fi pripojením so zosilňovačmi v izbách (optika Telekom).

Upravená záhrada s okrasnými a ovocnými drevinami disponuje plne automatickou závlahou, niekoľkými fontánkami a zavlažovacími hydrantmi. Dom disponuje vlastnou studňou s pitnou vodou a vlastným septikom. Celkové náklady sú na úrovni 180€/mes. + internet. O dom bolo znamenite a s láskou starané, čo je možné preveriť na obhliadke. V blízkosti domu sa nachádza súkromný lesík, obecný rybník s náučným chodníčkom a obecná pláž s jazerami na kúpanie. Od centra Hviezdoslavova je to zhruba kilometer, domček je v príjemnej a tichej zóne mimo hlavného diania, kde už nehrozí ďalšia výstavba.

Len pár minút bicyklom je to na vlakovú stanicu a zastávku, do supermarketov BILLA či TERNO, do lekárne či drogérie, do kaviarní či pizzerií, do známeho záhradkárstva, na obecný či stavebný úrad, do domu kultúry, do novej školy či škôlky (obecnej i súkromnej). Tesne pred dokončením je dvojica nových obchodných galérií, nové zdravotné stredisko, nová veterinárna klinika či oceňovaný remeselný pivovar. V tesnej blízkosti Hviezdoslavova sa nachádza 130-kilometrové povodie Malého Dunaja – raj na splavovanie – i olympijský tréningový rezort X-BIONIC Sphere Šamorín. Do centra Bratislavy je to dnes max. 20 min. autom, a to aj v rannej špičke...

K domu majiteľ dodáva aj vypracovaný znalecký posudok z r. 2023.

Ide o jedinečnú a mimoriadnu ponuku, akých dnes ozaj veľa nie je.



Cena 369.000,00EUR

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku652 m²
Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha140 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetiné
Terasaáno
Garážáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky