PREDAJ NOVOSTAVBY RODINNÉHO DOMU - HURBANOVA VES

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hurbanova Ves
74 m²
404 m²
3
nie
pôvodný
nie
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
250.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

25815x zobrazená v zozname / 377x zobrazená detailne / 188x zobrazená detailne tento mesiac

NENÁROČNÉ BÝVANIE V DOME, 30 MIN OD BRATISLAVY


Vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj zariadený 3-izbový rodinný dom typu bungalov, v obci Hurbanova Ves, okres Senec. Dom bol skolaudovaný v roku 2016, má podlahovú plochu 74 m2 a leží na pozemku veľkosti 404 m2 (zastavaná plocha 110 m2). Nachádza sa v pokojnej, okrajovej časti obce, len 10km od Senca a 30 km od Bratislavy.

Rodinný dom má otvorenú dispozíciu, ktorou Vás prevedie dostupná 3D PREHLIADKA. Dom sa predáva kompletne zariadený. Z obývacej miestnosti s kuchyňou je výstup na slnečnú terasu veľkosti 18 m2. V záhrade sú vysadené rôzne ovocné dreviny ako marhuľa, slivka, hruška, figovník, ríbezľa, egreš, malina a iné. Dom je orientovaný na juhozápadnú stranu. Pred domom je vybudovaná dostatočná parkovacia plocha pre dve-tri autá.

Technické vybavenie a špecifikácie:


- kuchyňa: zabudované spotrebiče (dvojdverová chladnička s mrazničkou, elektrická varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, kameninový drez)
- kúpeľňa: práčka, sušička, sprchový kút so žľabom, WC typu Geberit
- okná: plastové s izolačným trojsklom, s vonkajšími roletami na diaľkové ovládanie, žalúzie v interiéri
- podlahy: laminátové parkety a dlažba vo vstupnej časti
- kúrenie: elektrické podlahové odporové, krbové kachle, ohrev teplej vody je zabezpečený elektrickým zásobníkom vody umiestneným v kúpeľni (r.2023, v záruke)
- napojenie na verejnú kanalizáciu
- klimatizácia
- zvukový systém v obývacej izbe aj spálni (domáce kino, rádio), kamerový systém pred domom
- internet: Slovanet - RadioLAN vzduchom
- úložný priestor - walk in šatník v interiéri, na záhrade záhradný domček.

Režijné mesačné náklady na dom sú vo výške do cca 140€ (z toho elektrina 110€, voda 8€, internet a TV 21€).

Hurbanova Ves sa nachádza len 10km od okresného mesta Senec a vďaka ceste R7 len 30 min od Bratislavy. V okolí je základná občianska vybavenosť, v obci aj blízkom okolí sú potraviny, škôlka, športové ihriská. Slnečné jazerá v Senci či neďaleká Jelka a Malý Dunaj ponúkajú možnosti rekreácie v prírode, rovnako ako neďaleké cyklotrasy.

Tento rodinný dom je ideálny pre mladú rodinu alebo starší pár, či pre jednotlivca, ktorí hľadajú absolútne súkromie a pokoj. Nehnuteľnosť je svojou veľkosťou nenáročná na údržbu, je vkusne, minimalisticky zariadená a nadštandardne udržiavaná.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnutý znalecký posudok, kvalitný právny servis, poplatky u notára a na katastri (realizujeme elektronický vklad) a naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti. Sme licencovaný finančný sprostredkovateľ (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) s dlhoročnou praxou a spoluprácou s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

--------------------------
© Fotografie, videá a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie TOREA reality, s.r.o. Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a realitná kancelária nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť. V prípade väčšieho počtu záujemcov si majiteľ vyhradzuje právo uprednostniť najvýhodnejšiu ponuku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku404 m²
Zastavaná plocha110 m²
Úžitková plocha74 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizáciaáno
Káblová televízianie
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky