Predaj, nový apartmán v plážovom rezorte Green Life Sozopol, BULHARSKO

Štát.: Bulharsko
Mesto.: Sozopol
Lokalita.: Sozopol
61 m²
2
2
2
nie
úplne prerobený
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

29298x zobrazená v zozname / 778x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Záujemcom o vlastnú nehnuteľnosť pri mori za výbornú cenu, určenú na rekreáciu v dostupnej vzdialenosti od Slovenska ponúkame na predaj dvojizbový apartmán v novo vybudovanom rezorte Green Life Apartments SOZOPOL s veľkými zelenými plochami, množstvom bazénov, množstvom reštaurácií, barov, obchodov, športovísk, detských ihrísk a ďalších príjemných služieb. Rezort je umiestnený cca 100 m od pobrežia s pozvoľným vstupom do mora, pričom k samotnému komplexu prislúcha súkromná pláž s jemným pieskom, ležadlami a slnečníkmi - stačí prejsť cez ulicu a ste tam .......Ďalšou výhodou daného komplexu je pešia dostupnosť max 5 minút do samotného centra mesta ako aj super poloha - len 30 km od medzinárodného letiska v Burgase.

Úplne nový, plne zariadený apartmán s rozlohou 61 m2, situovaný na 2. nadzemnom podlaží zo štyroch, s výhľadom do srdca rezortu je určený predovšetkým na bývanie v prímorskej oblasti, na vlastné rekreačné účely ako aj na investíciu s možnosťou cenového zhodnotenia formou príjmu z nájmu.

Dispozične nehnuteľnosť tvorí: vstupná hala, obývacia izba s kuchynským kútom, spálňa, kúpelňa s WC a terasa.

Budúcemu majiteľovi ponúka tento nový apartmán zariadenie v zmysle fotodokumentácie: kuchynský nábytok s elektrospotrebičmi, kuchynský stôl so stoličkami, nábytok v obývacej izbe vrátane sedacej súpravy, nábytok v spálni vrátane manželskej postele s kvalitným matracom, vybavenie kúpelne vrátane bojléru na vlastný ohrev vody a práčky, klimatizačná jednotka v každej miestnosti, bezpečnostné dvere. Veľkou výhodou je luxusný a slnečný výhľad, pokojné a tiché prostredie v blízkosti pešej zóny, zastávka autobusu a celkovo dobre vybavená infraštruktúra okolia.

Rezort Green Life ponúka pre užívateľov vonkajší bazén pre dospelých, detský bazén, vonkajší fresh bar, Thalasso a kúpeľné centrum, lobby bar, reštauráciu s vonkajšou záhradou, non stop recepciu s obsluhou a strážnou službou, kongresovú sálu, detské ihrisko. K dispozícii sú taktiež animácie a tématické večere.

Rezort je svojim vybavením a výbornou polohou vhodný ako pre rodiny s deťmi, páry tak aj pre dôchodcov a invalidov so zníženou schopnosťou pohyblivosti na zaslúžený oddych.

Ročný udržiavací poplatok za nehnuteľnosť v novom rezortnom bývaní je 700,00€.

Cena ponúkaného rekreačno - investničného apartmánu je vrátane všetkých poplatkov realitnej kancelárie. V prípade Vášho záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky: 0905 280 985 vrátane whatsapp spojenia alebo mailom na adrese

Informácie ako aj všetky ostatné ponuky realitnej kancelárie si môžete pozrieť na www.amosreality.sk - ponuky v prímorských oblastiach v záložke ,,Bulharsko".

Realitná kancelária AMOSreality s.r.o. je členom Združenia realitných kancelárií Slovenska –
www.zrks.sk


V PRÍPADE SPOLUPRÁCE S AMOS REALITY S.R.O.:



- bezplatný transfer z letiska Burgas
- osobná obhliadka konrétnej nehnuteľnosti ako aj obhliadka iných nehnuteľností v okolí pre porovnanie
- odborné poradenstvo týkajúce sa rekreačno - investičných nehnuteľností v Bulharsku
- zabezpečenie rezervačnej ako aj kúpnej zmluvy v dvojjazyčnom prevedení
- prítomnosť certifikovaného tlmočníka pre účely komunikácia a konzultácie
- zabezpečenie notársky overeného dokladu potvrdzujúceho bezdĺžnosť predávanej nehnuteľnosti
- spätný bezplatný transfer na letisko Burgas

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha61 m²
Úžitková plocha61 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky