Predaj, Pezinok, Pozemok, Dubový vŕšok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Dubový vŕšok
523 m²
predaj - Pozemky - bývanie
199.000,- €
380,50 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3200x zobrazená v zozname / 204x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný pozemok na Dubovom vŕšku v Pezinku.

Tento pozemok je ideálny pre tých, ktorí túžia po bývaní v blízkosti prírody s krásnym výhľadom na okolitú krajinu. Pozemok má výhodnú polohu a úžasné výhľady na susediace vinohrady.

Podrobnosti o pozemku:



●Poloha: Nachádza sa v atraktívnej oblasti Dubového vŕšku v Pezinku, v lokalite za obchodným domom Tesco, ktorá je známa svojím tichom a malebným okolím.

●Výhľad: Priamy výhľad na okolité vinohrady poskytuje krásne panoramatické scenérie a vytvára jedinečnú atmosféru vidieka priamo na dosah ruky.

●Vodný zdroj: Na pozemku sa nachádza kopaná studňa, ktorá zabezpečuje stály prísun vody aj počas suchých letných mesiacov. Toto je veľkou výhodou pre budúcich majiteľov, ktorí plánujú záhradu alebo iné aktivity vyžadujúce vodu.

Výhody pozemku:



●Orientácia: Juhozápadná orientácia pozemku zabezpečuje výbornú slnečnú expozíciu, čo je ideálne pre výstavbu energeticky efektívneho domu a príjemného bývania.

●Vynikajúca dostupnosť: Lokalita zabezpečuje jednoduchý prístup k občianskej vybavenosti vrátane obchodov, služieb a dopravných spojení.

●Investičný potenciál: Pezinok je dynamicky sa rozvíjajúce mesto s rastúcou hodnotou nehnuteľností, čo robí tento pozemok výbornou investíciou do budúcnosti.

Špecifikácie:



●Rozloha: Pozemok má rozlohu 523 m².

●Vlastníctvo: osobné



●Výstavba: Schválené v územnom pláne.

Cena pozemku:



●199 000€

Provízia za sprostredkovanie:



●Cena: 2% z predajnej ceny

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku523 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky