Predaj pozemku Trnové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
852 m²
predaj - Pozemky - bývanie
133.500,- €
156,69 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

18856x zobrazená v zozname / 1371x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj slnečný stavebný pozemok s výhľadom, vo vyhľadávanej obci Trnové pri Žiline. Pozemok s výmerou 852 m2 je situovaný na konci obce a vedie k nemu asfaltová, neskôr neupravená prístupová cesta vo vlastníctve mesta Žilina. Nachádza sa na hranici intravilánu. Inžinierske siete v blízkosti elektrina 100 m, voda, kanalizácia 150 m. V prípade záujmu je možné na pozemku postaviť aj dva rodinné domy. Rozmery: 30x28,5 (na prvej fotke - pozemok v ľavo dole)

Disponujeme:


- územnoplánovacou informáciou, že je pozemok vhodný na výstavbu rodinných domov.
- znaleckým posudkom. Pozemok ohodnotený na 155 000€.

Obec Trnové na skok od krajského mesta Žilina a ponúka novému majiteľovi všetko potrebné pre pokojný život. V centre obce sa nachádza základná škola, škôlka, obchod, obecný úrad, reštaurácia. Obec je obklopená prírodou, čo ocenia hlavne milovníci prechádzok, turistiky a relaxu.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť byt naživo, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku852 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky