Predaj, pozemok 1212 m2 Hontianske Tesáre, Dvorník...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Hontianske Tesáre
1212 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
9.500,- €
7,84 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1958x zobrazená v zozname / 173x zobrazená detailne / 173x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rozľahlý slnečný pozemok v obci Hontianske Tesáre, časť Dvorníky. Pozemok s výmerou 1 212m2 je situovaný v krásnom prostredí, obklopený prírodou. Je rovinatý, zo všetkých strán oplotený a v blízkosti sa nachádzajú aj inžinierske siete (voda, elektrina). Je možné ho využiť na záhradu, prípadne po ďalších úpravách aj na stavbu. Na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy.
VÝHODY: Výhodou pozemku je jeho umiestnenie v tichom prostredí ideálnom pre víkendové zrelaxovanie.
LOKALITA: Obec sa nachádza na juhu stredného Slovenska v regióne Hont, leží na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny. Dvorníky sú časťou Hontianskych Tesár, kde je dobrá občianska vybavenosť - obchod, pošta, škôlka, škola, obecný úrad, ihriská. V okolí je niekoľko cyklotrás a zaujímavých prírodných pamiatok. Neďaleko (iba 5km) sa nachádza kúpeľné mesto Dudince s kompletnou občianskou vybavenosťou a širokými možnosťami trávenia voľného času.
NÁZOR MAKLÉRA: Ak túžite po mieste, kde odídete od ruchu mesta a pracovných povinností, našli ste ho. Vzhľadom na tichú a pokojnú lokalitu, krásne prírodné pamiatky priamo pri obci, je toto miesto ideálne práve pre Vás.

ID ponuky: KA-67642



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1212 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky