Predaj Pozemok 8063 m2 pri Lipt. Mare na 12 Domov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Liptovská Sielnica
8063 m²
studňa
predaj - Pozemky - bývanie
588.000,- €
72,93 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

583x zobrazená v zozname / 48x zobrazená detailne / 48x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj pozemok o výmere 8 063 m2 s moderným projektom výstavby 12 domov/chát a hotela v turisticky najrozvinutejšom regióne Slovenska pri Liptovskej Mare, 7 km od termálnych kúpalísk Bešeňova a Tatralandia a lyžiarskeho strediska Nízke Tatry.
V lete aj v zime - celoročne si môžete užívať liečivé termálne vody, ekologickú čistotu Nízkych Tatier, konzumáciu čistého vzduchu, vody a jedinečných plodov tohto tunajšieho ekosystému.
Pripravená projektová dokumentácia pre toto územie, ktoré sa nachádza juhozápadne od centra obce Liptovská Sielnica pri ceste III. triedy III/2213, kde sa plánuje výstavba 12 rekreačných domov (chát) a malého hotela.
Územný plán obce vymedzuje toto územie ako oblasť rekreácie a cestovného ruchu.
Vstup do lokality z hlavnej cesty, ktorá spája Ružomberok a Liptovský Mikuláš cez Bešeňovu a Liptovský Trnovec. Z pozemku je výhľad na priehradu Liptovská Mara v Prosieckej zátoke.

V cene nehnuteľnosti je pozemok so studňou, projektová dokumentácia a architektonický návrh.

V prípade bližších informácií a záujmu kontaktujte Bc. Čáni alebo e-mailom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku8063 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
Internetlokálny poskytovateľ
Orientáciajužná
Terénsvahovitý

Vaše hodnotenie ponuky