Predaj, pozemok pre rodinný dom 1046 m2 Považská Bys...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
1046 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
120.290,- €
115,- €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

650x zobrazená v zozname / 69x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj lukratívny, slnečný a rovinatý stavebný pozemok, ktorý sa nachádza v žiadanej a obľúbenej lokalite na bývanie na Sládkovičovej ulici v Považskej Bystrici.
Pozemok má výmeru 1046 m2, rozmer cca 27 x 36m a je územným plánom obce určený ako lokalita na výstavbu rodinného domu.
Prístup priamo z asfaltovej mestskej komunikácie.

INŽINIERSKE SIETE:


• elektrika - pripravená na hranici pozemku
• voda - na hranici pozemku
• kanalizácia - na hranici pozemku
• plyn - na hranici pozemku
Pozemok je celodenne slnečný a orientovaný na juho-západ.

LOKALITA:


Mestská časť Jelšové je obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou na bývanie, ktorá má výbornú dostupnosť do centra mesta, kde je kdispozícii kompletná občianska vybavenosť.
NÁZOR MAKLÉRA:
Lukratívny, slnečný a rovinatý stavebný pozemok so všetkými inžinierskymi sieťami, výborným prístupom v pokojnej lokalite na okraji mesta, vzdialený len cca 1 km od centra.
Bonusom tejto ponuky je kompletná projektová dokumentácia na výstavbu rodinného domu a právoplatné stavebné povolenie. Taktiež možnosť dokúpiť prednú časť pozemku až po cestu od SPF.
Nadštandardný servis a pomoc pri vybavovaní financovania nehnuteľnosti s najlepšími podmienkami na trhu je samozrejmosťou. ID ponuky: PB-67545

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1046 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky