Predaj, pozemok pre rodinný dom 2884 m2 Horná Ves, ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Horná Ves
2884 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
103.824,- €
36,- €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2479x zobrazená v zozname / 202x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný pozemok v tichej, okrajovej časti obce Horná Ves, okres Prievidza o výmere 2.884 m2.
Pozemok je mierne svahovitý, slnečný po celý deň, nachádza sa mimo zastavaného územia obce v peknom prírodnom prostredí. K pozemku vedie obecná nespevnená cesta, bol zaradený do územného plánu obce a na základe územnoplánovacej informácie je na ňom povolená výstavba rodinného domu/rodinných domov.
Na hranici pozemku sa nachádza obecný vodovod, v blízkosti pozemku je elektrické vedenie do ktorého je možné sa pripojiť.
Pozemok sa predáva buď ako jeden celok alebo je možné ho po dohode s majiteľom rozdeliť na menšie parcely.

LOKALITA:


Obec Horná Ves je vzdialená 11 km od Partizánskeho, 29 km od Prievidze a 29 km od Žarnovice s možnosťou pripojenia sa na rýchlostnú cestu R1.
NÁZOR MAKLÉRA:
Budúcemu majiteľovi ponúka tento pozemok možnosť vytvoriť si bývanie s dostatočným súkromím v peknom, prírodnom prostredí. Vhodnou voľbou projektu je možné zabezpečiť pekné celoročné výhľady priamo z interiéru. Pozemok sa aj napriek súkromiu, ktoré poskytuje, nachádza neďaleko zastavaného územia obce. ID ponuky: PD-67305

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2884 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky