Predaj, pozemok pre rodinný dom 392 m2 Partizánske...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske
392 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
34.900,- €
89,03 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2089x zobrazená v zozname / 141x zobrazená detailne / 141x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok vhodný na stavbu rodinného domu alebo chatky v Partizánskom, časť Veľké Bielice. Pozemok má rozlohu 392 m2 a má svahovitý terén, orientovaný na južnú svetovú stranu. Nachádza sa v zastavanej, tichej oblasti, mimo hlavného cestného ťahu a naskytuje sa z neho krásny výhľad na celé mesto.
Pozemok je oplotený a nachádza sa na ňom staršia stavba rodinného domu, ktorá by bola vhodná na asanáciu. Vedie k nemu asfaltová obecná cesta.
Všetky inžinierske siete sú dostupné: voda z verejného vodovodu sa nachádza priamo na pozemku, taktiež kanalizačná šachta, elektrický stĺp je tesne vedľa plotu pozemku, v minulosti bola elektrina dotiahnutá aj do domu; plyn sa nachádza v susedstve, vedľa pozemku je privedený optický kábel na internet.

VÝHODY:


- tichá oblasť s rodinnými domami
- inžinierske siete
- krásny výhľad na okolie
- oplotenie

LOKALITA:


Veľké Bielice sú mestskou časťou okresného mesta Partizánske s rodinnými domami a výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza materská škola, ďalej aj základná škola; obchody; služby, atď.
Pre poskytnutie bližších informácii a dohodnutie obhliadky ma prosím neváhajte kontaktovať.

ID ponuky: PE-67352



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku392 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky