Predaj, pozemok pre rodinný dom 604 m2 Vyšné Repaš...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levoča
Lokalita.: Vyšné Repaše
604 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
24.000,- €
39,74 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

7726x zobrazená v zozname / 587x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj slnečný, rovinatý pozemok, v osobnom vlastníctve, v tichej lokalite v obci Vyšné Repaše, okres Levoča.

INFORMÁCIE O POZEMKU:


- pozemok evidovaný na parcele registra "C,"
- druh pozemku- trvalý trávny porast,
- celková výmera 604 m2,
- rozmery pozemku cca 24x25 m
- umiestnený v zastavanom území obce,
- pozdĺž pozemku preteká žblnkajúci potôčik .
V blízkosti pozemku sú stavby rodinných domov, je to viacmenej rekreačná oblasť v tichom horskom prostrední uprostred prírody vhodná pre výstavbu rodinných domov, chát a chalúp.
K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, cez pozemok po okrajovej časti vedie kanalizačné potrubie a v blízkosti sa nachádza elektrická prípojka.
PREČO PRÁVE TÁTO LOKALITA: Menšia obec Vyšné Repaše sa rozrastá o mladé rodiny, ktoré si v tejto obci zariaďujú bývanie, nachádza sa tu kostol, pošta, potraviny.
Okolitá krásna čistá panenská príroda umožňuje priestor pre turistiku, hubárčenie a relax tak v letnom, ako aj zimnom období.
Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

NÁZOR MAKLÉRA: Určite odporúčam, treba to vidieť.


ID ponuky: LE-66862

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku604 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky