Predaj, pozemok pre rodinný dom 818 m2 Banská Štia...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
818 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Pozemky - bývanie
115.000,- €
140,59 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4659x zobrazená v zozname / 349x zobrazená detailne / 211x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásne slnečný stavebný pozemok v tichej okrajovej časti Štefultov v Banskej Štiavnici. Z hlavnej asfaltovej cesty vedúcej do obce Ilija vedie odbočka do novovybudovanej štvrte rodinných a víkendových domov. Tu zo spevnenej príjazdovej cesty, ktorá je v spoluvlastníckom podiele aj ostatných vlastníkov domov sa prechádza na makadamom upravenú prístupovú cestu, ktorá vedie priamo k pozemku.
Samotný pozemok je o celkovej výmere 818 m2. K samotnému pozemku tiež prislúcha aj podiel na spoločnej prístupovej ceste. Pozemok je veľmi mierne svahovitý, orientovaný na južnom svahu. Veľkou výhodou je, že na pozemku je už vybudovaná elektrická prípojka a vodovodná prípojka. Taktiež bonusom tejto ponuky je, že pozemok je okrajový, to znamená, takmer bez spoločného suseda. V blízkej budúcnosti sa neplánuje v tejto lokalite ďalšia výstavba.

NÁZOR MAKLÉRA: Túto ponuku odporúčam, nakoľko tiché prostredie a nádherné okolie a výhľady na Štiavnické pohoria, najvyšší vrch Sitno vás naisto uchvátia. Prostredie je ideálne na rodinné bývanie ale aj rekreáciu s krásnymi výhľadmi. Dostupnosť do mesta a centra Banskej Štiavnice, autom iba pár minút. V prípade, že vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať a spoločne sa na túto ponuku pozrieme.

ID ponuky: BS-66501



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku818 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky