Predaj - Pozemok (záhrada) so staveb. povolením, Dúbravka -Agátová ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Agátová
398 m²
verejný vodovod
230V
predaj - Pozemky - bývanie
119.800,- €
301,01 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3489x zobrazená v zozname / 184x zobrazená detailne / 62x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok s novým stavebným povolením v krásnej zelenej časti Dúbravky na Agátovej ulici, pod lesom. Pozemok je už so základovou doskou na vypracovaný projekt rodinného domu (s platným stavebným povolením). IS sú na pozemku: elektrina, voda.
Plocha pozemku je 398 m2. Zastavaná plocha (základová spevnená doska pre výstavbu RD) je 99,75 m2 (šírka 16,5 m x dĺžka 26 m). K pozemku sa dostanete po asfaltovej ceste, na pozemok cca 15 m spevnenou cestou pešo, parkovanie je bezproblémové v blízkosti. Pozemok sa nachádza v zástavbe rodinných domov, záhrad a chát (aj s celoročne možným využitím). Krásne prostredie, výborná dostupnosť do mesta, občianska vybavenosť v blízkom okolí v Dúbravke. Príjemná ponuka s výbornou atmosférou. Odporúčam vidieť.
Cena pozemku je vrátane sprostredkovateľskej provízie. V cene je zahrnutý kompletný realitný servis, právny servis s vypracovaním potrebných kúpnopredajných zmlúv.

Informácie : tel. č.: , Iva Bedejová.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku398 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhovýchodná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky