Predaj priestranného rodinného domu v centre Olešnej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Olešná
Ulica.: Centrum
220 m²
685 m²
2
5
áno
pôvodný
studňa
áno
predaj - Rodinný dom
179.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2047x zobrazená v zozname / 288x zobrazená detailne / 288x zobrazená detailne tento mesiac

1. Reality Rent Vám ponúka rodinný dom v centre obce Olešná, ktorý bol kolaudovaný v r. 1999. Dom je postavený na slnečnom a rovinatom pozemku s celkovou výmerou 685 m2. Pôvodná stavba je postavená z tehloblokov, je celopodpivničená a má 2 poschodia. V suteréne sa nachádza garáž, kotolňa, technická miestnosť a studená pivnica.
Na 1. poschodí sa nachádza vstupná predsieň, chodba so schodiskom, WC, kúpeľňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia izba a spálňa. Balkón je situovaný z dvoch strán domu, pričom zabezpečuje príjemný výhľad do záhrady. Na 2. poschodí sa nachádza kúpeľňa s WC a 3 samostatné izby.
Príjemná rovinatá záhrada je vysadená okrasnými drevinami i ovocnými stromami.

Technický stav: dom sa nachádza v pôvodnom stave, dispozične je zaujímavo situovaný a prepojený vnútorným schodiskom až do pivníc. Steny sú omietnuté, podlahy drevené aj dláždené. Napojený je na elektrinu, vlastnú studňu umiestnenú v záhrade, odpad je vedený do kanalizácie. Vykurovanie je tuhým palivom v kombinácií s plynom
( potrebná výmena plynovej pece ).

Náš názor: ideálna lokalita v centre obce s blízkosťou obchodu, škôlky, aut. zastávky. Celoročná dostupnosť, úplná rovina a zároveň dostatok súkromia. Dispozícia domu je štedrá, nachádza sa tu dostatok izieb aj pre väčšiu rodinu. Priestranné pivnice s vysokým stropom zabezpečia dostatok úložného priestoru i parkovanie auta. Modernizáciou je možné vytvoriť nádherné rodinné sídlo.

Cena 179 900€


Ak Vás zaujala naša ponuka neváhajte kontaktovať: PaedDr. Mária Habčáková RSc., tel: , mail:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku685 m²
Zastavaná plocha132 m²
Celková rozloha330 m²
Úžitková plocha220 m²
Počet poschodí2
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky