Predaj RD Lužianky - Nitra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Lužianky
Ulica.: Rastislavova
120 m²
4
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5313x zobrazená v zozname / 247x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkam na predaj rodinný dom v obci Lužianky (priamo pri meste Nitra). Dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, vstupnej haly, kúpeľne s murovaným sprchovým kútom, samostatnej toalety, špajze, komory. Do domu sa vstupuje cez zastrešenú terasu so sedením. Dom bol rekonštruovaný pred 9 rokmi. Strecha je pôvodná z pálenej škridly a z časti plochá (novšia dostavaná časť nehnuteľnosti). Na dvore sú parkovacie miesta pre dve autá. Je možné parkovať aj pred domom. Je možné zriadiť internet cez optiku.
Dom je napojený na všetky inžinierske siete - obecná voda, plyn, elektrina, kanalizácia. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom.

V obci je kompletná občianska vybavenosť: MHD, vlaková stanica, ZŠ, MŠ, obchody, pošta, zdravotné stredisko, lekáreň, reštaurácia, Golfrezort, prístup na diaľnicu 5 min, 7km od automobilky Jaguar Land Rover.

Kontakt k obhliadke: Robert Szegheő, .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha480 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky