Predaj rekreačného pozemku so záhradnou chatkou v Bernolákove, 78 tis.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Bernolákovo
Ulica.: Sacky
46 m²
402 m²
2
2
nie
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
nie
predaj - Záhrady
78.000,- €
194,03 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

153253x zobrazená v zozname / 5887x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj stavebný rekreačný pozemok s juhozápadnou orientáciou v blízkosti Bratislavy s možnosťou výstavby celoročne obytnej chaty so zastavanou plochou 50 m2.
Celková výmera pozemku je 402 m2. Nachádza sa v obci Bernolákovo, rekreačná oblasť Sacky.

https://www.volnebyvanie.sk/predaj-rekreacneho-pozemku-so-zahradnou-chatkou-v-bernolakove-78-tis-752862

Pozemok je už upravený, postavená je murovaná dvojpodlažná chatka so prideleným súpisným číslom s elektrikou, bez rozvodu vody. Voda je v tesnej blízkosti chatky na viacerých miestach záhrady.

INŽINIERSKE SIETE: prípojka elektrickej energie, prípojka pitnej vody, studňa. K pozemku je prístup po betónovej ceste. Prístupová cesta k pozemku je v podielovom spoluvlastníctve majiteľov pozemkov.

POZEMOK


poskytuje príjemné SÚKROMIE, je tu množstvo priestoru na sebarealizáciu v členitej terasovej záhradke a množstvo slnka vďaka juhozápadnej orientácii pozemku. Dominuje množstvo hlavne okrasnej zelene v kombinácii s ovocnými stromami. Nasadené sú napríklad tuje, hrozno, orech, černice a ríbezle. Prístup k vode je na viacerých miestach záhrady.

V tejto lokalite je viac obývaných stavieb s možnosť prihlásenia na trvalé bývanie.
Podľa územnoplánovacej informácie je možné postaviť rekreačný objekt s dvoma nedzemnými a jedným podzemným podlažím so zastavanou plochou 50 m2, index zastavanej plochy je 0,25.

Rekreačná chatka bola skolaudovaná v roku 1993 a pridelne súpisné číslo. Je postavená z pálenej tehly, má plastové okná a dvere, podlaha je z keramickej dlažby. Má 2 vchody a dve nadzemné podlažia.
Realizovaný je kompletný rozvod elektriky, voda je v tesnom dosahu vedľa chatky, dovnútra nie je zavedená.

Zastavaná plocha je 23 m2.



Parkovanie je vonkajšie, miesto je pre dve osobné autá. Podľa územného plánu je možnosť rozšírenia hlavnej stavby a tiež realizácia doplnkovej stavby - napr. garáž alebo sklad k hlavnej stavbe.Nehnuteľnosť je ihneď, kúpou voľná, je bez tiarch a vecných bremien.

Veľkou výhodou je možnosť napojenia na neďalekú Seneckú cestu a následne napájačom na diaľnicu D1 (smer BA aj TT). Rovnako dostupnosť občianskej vybavenosti v okolí - Lidl, Metro, McDonald. V obci je základná škola, golfový areál, materská školka, stavebniny...

Uvedená cena je konečná, vrátane provízie realitnej kancelárie, právneho servisu, notárskych a katastrálnych poplatkov vrátane poplatkov za výber potrebných podkladov za výber LV, katastrálnej mapy.
Kontaktujte nás a radi si s Vami dohodneme obhliadku.
tel.:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku402 m²
Zastavaná plocha23 m²
Celková rozloha402 m²
Úžitková plocha46 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizácianie
Internetiné
Kúpeľňanie
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Terénsvahovitý
Prístupová cestabetónová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky