Predaj, rekreačný pozemok Ostrý Grúň - EXKLUZÍVNE HA...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žarnovica
Lokalita.: Ostrý Grúň
3018 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
29.900,- €
9,91 €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5545x zobrazená v zozname / 445x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok v obci Ostrý Grúň s výmerou 3018 m2, vhodný na výstavbu rekreačnej chaty. Pozemok má rozmery 27x110 m, je mierne svahovitý, slnečný. Je z neho pekný výhľad na okolité kopce. Prístup k pozemku je najskôr po asfaltovej ceste, posledných cca 300 m po nespevnenej ceste. Elektrické vedenie sa nachádza na spodnom okraji pozemku.
Pozemok sa nachádza v okrajovej časti obce Ostrý Grúň. V pripravovanom územnom pláne obce patrí pozemok do obytného územia. Prostredie je tiché a ideálne na rekreačné využitie.

VÝHODY:


- tiché prostredie
- bezproblémový prístup, perspektívne z oboch strán pozemku
- možnosť pripojenia na elektrickú sieť

LOKALITA:


Obec Ostrý Grúň sa nachádza v pohorí Vtáčnik, 13 km od okresného mesta Žarnovica. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Ski Blanc Kollárová, vo vzdialenosti 4 km. Okolie je vhodné na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, sú tu možnosti jazdy na koni.
Dostupnosť autom z Nitry 50 minút, z Bratislavy 1 hod 50 min.

ID ponuky: ZC-67108



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3018 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky