Predaj, rekreačný pozemok Štiavnické Bane - EXKLUZÍV...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Štiavnické Bane
20000 m²
neuvedené
nie
nie
nie
predaj - Rekreačné pozemky
240.000,- €
12,- €/m2 CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5310x zobrazená v zozname / 418x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemky situované v extraviláne katastri obce Štiavnické Bane. Pozemky sa nachádzajú v blízkosti Veľkého a malého Richňavského jazera. K pozemkom vedie iba chodník a cesta nieje upravená ani využívaná. Pozemky sú krásne slnečné, južný svah s miernym sklonom. Spodnou časťou pozemku vedie elektrické vedenie a potôčik. Jedná sa o nestavebné pozemky. Pozemky sú vhodné na farmárčenie, neďaleko sa nachádza salaš. Využitie pozemkov by bolo ideálne na campovanie, neštandardné rekreačné obydlia ako stany, jurty, kontajnerové byty.
Jedná sa o pozemky trvalého trávnatého porastu s celkovou výmerou viac než 20 000 m2. Je tu možnosť odkúpiť pozemok po častiach, podľa dohody. Je to ideálna investičná záležitosť so stúpajúcou hodnotou.
Pozemok sa nachádza v blízkosti obľúbených Richňavských tajchov, Počúvadlianskeho jazera, vrch Sitno. Celé okolie ponúka mnoho príležitostí na relax a oddych. Mnoho turistických chodníkov, cyklotrás, možnosť hubárčenia, rybolovu, aktívneho športu. V zimnom období využitie obľúbeného lyžiarskeho strediska Salamandra rezort a blízkosť mesta Banská Štiavnica s množstvom kultúrnych podujatí.

ID ponuky: BS-66904



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku20000 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky