Predaj rodinného domu v meste Šurany, časť Nitriansky Hrádok!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Rovná
125 m²
634 m²
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10751x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 75x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový rodinný dom v meste Šurany, časť Nitriansky Hrádok, ul. Rovná v tichej lokalite a prekrásnej okrajovej časti Šurian. Bol postavený v roku 1965, kombináciou pálená tehla - kváder na rovinatom slnečnom 634 m2 pozemku. Dom pozostáva zo zádveria a vstupnej chodby, kde vpravo aj vľavo sú po dve samostatné izby, kuchyňa, kúpelňa s WC, východ na povalu, špajza. Časť domu je podpivničená, kde sa nachádza kotol na plyn, ktorý ohrieva vodu do radiátorov a skladové priestory. Na pozemku je samostatne stojaca garáž. IS na pozemku - obecná voda, plyn, elektrika, žumpa, pred pozemkom optická prípojka. Na dome boli vymenené okná za plastové, inak je dom v pôvodnom udržiavanom stave, ihneď voľný, bez tiarch. Dom je vhodný pre firmu, ktorá sa bude podieľať na výstavbe Baterkárne v Šuranoch ako ubytovňa pre zamestnancov resp. kancelárie a tiež parkovanie pracovnej techniky, ako i oprava techniky. Mesto Šurany má 9230 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, materské, základné a stredné školy, dostatok pracovných príležitostí, najmä vzhľadom na pripravovaný priemyselný park - Baterkáreň pre automobily, ľahkú dostupnosť do okresného mesta Nové Zámky, i krajského mesta Nitra, mestskú polikliniku, 13 km od mesta sa nachádza termálne kúpalisko Podhájska. Cena nehnuteľnosti je 143 000€ pri serióznom záujme dohoda možná. Bližšie informácie k nehnuteľnosti vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t.: , Viber, Whats App, email:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku634 m²
Zastavaná plocha140 m²
Úžitková plocha125 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky