Predaj rodinného domu vo Veľkom Košeckom Podhradí

Prečítajte si viac o lokalite
Ilava
Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Veľké Košecké Podhradie
2
pôvodný
predaj - Rodinný dom
55,- €
Ponúknite vlastnú cenu

750x zobrazená v zozname / 133x zobrazená detailne / 133x zobrazená detailne tento mesiac

Reality BpV predáva rodinný dom vo Veľkom Košeckom Podhradí.

Jedná sa o jednopodlažný dvojizbový dom so samostatnou kupeľnou a kuchyňou. V dome sa nachádza nové kúrenie na peletky aj so zásobníkom.
Dom je v pôvodnom - zachovalom stave. Dá sa v ňom hneď bývať.

Zastavaná plocha domu je cca 70m2. Celková výmera pozemku je 249m2.
Dom sa nachádza na spoločnom dvore s dalšími troma domami. K nehnuteľnosti prislúcha podiel na spoločnej prístupovej ceste.

Cena domu je 55.000 eur vrátane provízie.



V cene domu poskytujeme komplet servis – kúpne zmluvy, poplatky za kataster, notárske poplatky, prehlásenie energií a býtového družstva aj znalecký posudok.
Vieme poradiť a pomôcť aj s vybavením hypotéky – vtedy platíme aj za poplatky za vklad záložného práva 66 eur/266 eur a rezervačná záloha je vrátená, ak Vám banka úver neschváli.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky