Predaj, rodinný dom Diviaky nad Nitricou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Diviaky nad Nitricou
1 m²
853 m²
neuvedené
5
áno
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
115.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1485x zobrazená v zozname / 108x zobrazená detailne / 108x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Diviaky nad Nitricou, časť Banky. Dom je na pozemku s rozlohou 853 m2, je rovinatý s ovocnými drevinami. Dom je čiastočne podpivničený, sedlová strecha. Možnosť dokúpenia susedného pozemku s rozlohou 767 m2.
DISPOZÍCIA: suterén tvorí garáž a kotolňa - sklad, na prízemí je vstupná veranda vedúca do veľkej dennej miestnosti - obývacej izby s prechodom do kuchyne, špajze, kúpeľne s wc, obývačka a spálňa, na poschodí sú dve izby, povala, terasa.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: dom je udržiavaný, krytina menená pred 15 rokmi, v kuchyni je vymenená elektroinštalácia, plastové okná vo dvoch izbách, vykurovanie je elektrické, v obývačke sú krbové kachle, ohrev vody elektrickým bojlerom, odpady sú zvedené do žumpy.
LOKALITA: tichá lokalita s pekným výhľadom na okolitú krajinu.
NÁZOR MAKLÉRA: Dom je veľký priestraný v peknom prostredí, po rekonštrukcii bude vhodným domovom pre rodinku, ktorá uprednostňuje bývanie na vidieku.

ID ponuky: PD-67368



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku853 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky