Predaj, rodinný dom Horné Obdokovce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Horné Obdokovce
1 m²
2871 m²
neuvedené
6
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
65.999,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

4832x zobrazená v zozname / 350x zobrazená detailne / 189x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj vidiecky dom, v ktorom začala kompletná rekonštrukcia v obci Horné Obdokovce, okres Topoľčany. RD sa nachádza na krásnom, slnečnom, rovinatom pozemku o ploche 2871 m2, ktorý sa dá využiť ako stavebné pozemky na stavbu minimálne troch rodinných domov, prípadne inú podnikateľskú aktivitu.
DISPOZÍCIA: chodba, 6x izba, kuchyňa, kúpelňa s WC, komora, sklad - všetko v štádiu rekonštrukcie. Na záhrade sa nachádza, studňa, veľká hospodárska budova kde je letná kuchyňa, zariadená stolárska dielňa, samostatná garáž a pivnica na zeleninu a ovocie.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: v dome a v hospodárskej budove začala kompletná rekonštrukcia. V RD je zavedená elektrika, odpad žumpa 15 m3, voda vlastná zo studne, prípojky plyn a obecná voda sú na hranici pozemku. V RD a hospodárskej budove je nové ústredné kúrenie na kotol na tuhé palivo.
VÝHODY: Výborná lokalita, krásny pozemok, v obci je kompletné občianske vybavenie, vzdialenosť okresné mesto Topoľčany 15 km, Nitra 25 km, Piešťany 30 km.

LOKALITA: vyhľadávaná, blízkosť Nitry.


NÁZOR MAKLÉRA: Výborná cena, priestranný využiteľný pozemok. Výborné autobusové spojenie do okolitých miest.
ID ponuky: TO-67163

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2871 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky