PREDAJ - Rodinný dom na Kolibe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Deviata
270 m²
840 m²
2
6
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom
1.050.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6615x zobrazená v zozname / 356x zobrazená detailne / 356x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť VIVEN Vám ponúka na predaj dvojpodlažný, podpivničený rodinný dom v bezprostrednej blízkosti lesa na Kolibe. Rodinný dom sa nachádza na Mandľovníkovej ulici s vjazdom na pozemok cez Deviatu ulicu. Je postavený na pozemku o výmere 840 m2 = 157m2 (zastavaná plocha a nádvorie) + 161 m2 (prístupová cesta) + 522 m2 (záhrada). Rodinný dom poskytuje veľkorysý priestor na bývanie. Celková plocha rodinného domu je cca 397 m2 = 270 m2 (obytná plocha) + 127 m2 (suterén).

Dispozícia domu:



*1NP: hlavná obývacia časť s kuchynským kútom s vysokým stropom a pochôdznym loftovým priestorom s kúpeľnou, voľnočasová priestranná obývacia časť s krbom s výstupom na terasu, kúpeľňa s toaletou, šatník, spálňa, vstupné zádverie, hala,

*2NP: 3 spálne, kúpeľňa, samostatná toaleta, pochôdzny šatník, hala

*Suterén: sklad, práčovňa, sušiareň, technická miestnosť, garáž so skladovým priestorom.

Zariadenie domu je zánovné. Podlahy sú kombinácia drevo (obývacie miestnosti), dlažba (kúpeľne, vstupná hala), koberce (spálne na poschodí). Kuchynská linka je plnohodnotná vrátane všetkých spotrebičov. Okná sú plastové. Rodinný dom sa predáva zariadený, prípadne podľa dohody.

Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1993. Od roku 2017 sa postupne investovalo do obnovy domu. Medzi podstatné rekonštrukcie domu, ktoré súčasní majitelia realizovali patrí: výmena okien, kompletná výmena strešnej krytiny vrátane klampiarskych prác (bleskozvody, odkvapové rúry a pod.) montáž klimatizácie do hlavnej obývacej časti, fúkaná izolácia v podkroví, zateplenie celého domu, revitalizácia terasy, osadenie vonkajších zábradlí, osadenie solárnych panelov, kompletná výmena kotolne a vybudovanie prístupovej cesty s automatickou bránou.

Rodinný dom je napojený na všetky siete: elektrina, plyn, verejný vodovod, kanalizácia. Menšou prerábkou môže fungovať ako dvojgeneračný s dvoma bytovými jednotkami (jeden menši byt 1-2 izb. s kuchyňou, jeden väčší 4 izbový)

Rodinný dom sa nachádza v tichej časti Koliby v blízkosti lesoparku pod Kamzíkom. Jeho poloha predurčuje na pokojné bývanie s atmosférou dediny v blízkosti centra mesta a infraštruktúry. Množstvo zelene v okolí, blízkosť turistických chodníkov či cyklotrás ocenia najmä aktívni ľudia a rodiny s deťmi. Pracujúcich môže osloviť možnosť utiecť pred ruchom mesta. V blízkosti domu sa nachádzajú potraviny a niekoľko reštaurácií. Poloha je dostupná aj MHD.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku840 m²
Zastavaná plocha157 m²
Celková rozloha270 m²
Úžitková plocha270 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 1 auto
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Klimatizáciaáno
Oknáplastové
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky