Predaj, rodinný dom Nitra, Mlynárce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
597 m²
3074 m²
neuvedené
13
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
649.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

13661x zobrazená v zozname / 870x zobrazená detailne / 248x zobrazená detailne tento mesiac

Ponukáme na predaj rodinný dom s 3 bytovými jednotkami v Nitra-Mlynárce na ulici Prešovská. Dom na veľkom pozemku o rozlohe 3.074m2, rozmery 17x186m. Rodinný dom trojpodlažný, s tromi bytovými jednotkami zapísanými aj na LV. Na pozemku sa nachádza aj ďalší starší rodinný dom so súpisným číslom. Vstup na pozemok z dvoch strán - autom z ulice Prešovská a peši z ul. Popradská tu je aj verejne parkovisko. Momentálne je dom celý prenajatý (13 x obytná izba - 3 x jednolôžková izba, 10 x dvojlôžková izba) ubytovacia kapacita 26 osôb.

DISPOZÍCIA:


- prízemie: 3 izbový byt
- 1NP: 4,5 izbový byt
- 2NP: 4,5 izbový byt

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


- všetky inžinierske siete, nová kotolňa, nová kanalizácia, opravená časť fasády
- možnosť výstavby nového RD na mieste terajšieho starého RD.
- možnosť výstavby RD v zadnej časti pozemku
- možnosť osadenie mobilných domov na pozemku keď že pozemok je veľký a voľný pre ďalšie využitie a parkovanie je dostatočné na pozemku pre viac aut.

LOKALITA:


- blízko MHD zastávka 30m, potraviny LIDL, Kaufland 1000m, OC TESCO ul. Bratislavská 1500m, LIDL ul. Štúrova 1200m. ID ponuky: NR-66866

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3074 m²
Celková rozloha597 m²
Úžitková plocha597 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb13
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky