Predaj, rodinný dom Nováky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Nováky
1 m²
779 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
nie
nie
predaj - Rodinný dom
158.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1022x zobrazená v zozname / 105x zobrazená detailne / 105x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v meste Nováky na pozemku s rozlohou 799 m2. Dom je jednopodlažný s valbovou strechou, v blízkosti centra mesta.
DISPOZÍCIA: Vstupná veranda, vedúca do chodby so vstupmi do obývacej izby orientovanej do ulice, samostatný záchod, kuchyňa so špajzou, kúpeľňa, v zadnej časti dve prechodné izby. Na záhrade sa nachádza altán a letná kuchyňa so skladom.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:


Dom má tehlovú konštrukciu, trámové stropy, zateplenú fasádu, plastové okná, plechovú krytinu, nové plynové kúrenie, ohrev vody, krbová teplovzdušná vložka s prieduchmi do celého domu. Dom je plne funkčný, momentálne neobývaný. Záhrada je rovinatá, zatrávnená s ovocnými drevinami, kopaná studňa na zavlažovanie.
VÝHODY:
Funkčný domček ihneď obývateľný, výhodná lokalita v centre a izolovaný od okolia.

LOKALITA:


V blízkosti centra, všetka občianska vybavenosť v dosahu.
NÁZOR MAKLÉRA:
Tento dom je vhodný pre kohokoľvek, kto chce bývať v dome ale chce mať všetko nablízku.

ID ponuky: PD-67504



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku779 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky