Predaj, rodinný dom Prievidza - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
500 m²
1930 m²
neuvedené
7
áno
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
339.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

439x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 2 staršie rodinné domy v Prievidzi, ktoré sú postavené na rovinatom oplotenom pozemku o výmere 1930 m2 /67x29m/, zastavaná plocha je cca 300 m2.
DISPOZÍCIA prvého domu: vstupná chodba, 3 izby, kuchyňa, špajza, kúpelňa s WC, vstup do podkrovia a pivnice - kompletne podpivničený, /vlastný merač elektriky, plynu a vody/.
DISPOZÍCIA druhého domu: drevená veranda, chodba, 3 izby, kuchyňa, kúpelňa s WC, špajza, /vlastný merač elektriky, plynu a vody/.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: oba domy sú v pôvodnom stave, pôvodné drevené okná a dvere, podlahy sú z drevených dosiek a linolea. Na pozemku sú staré hospodárske budovy, ktoré je možné zrekonštruovať alebo zbúrať.
VÝHODY: veľký, slnečný pozemok s ovocnými stromami, garážou, drevárňou.
NÁZOR MAKLÉRA: oba domy sú v pôvodnom stave a vyžadujú si rozsiahlu rekonštrukciu. Výhodou je veľký rovinatý pozemok, ktorý ponúka viacej možností na využitie – od pestovania až po výstavbu nových objektov. Každý dom má svoju vlastnú prípojku na elektriku, vodu a plyn, čo uľahčuje plánovanie budúcich úprav.

Voľný ihneď. Možnosť financovania aj cez HÚ.


ID ponuky: PD-66234

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1930 m²
Celková rozloha500 m²
Úžitková plocha500 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážáno
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky