Predaj, rodinný dom Utekáč - ZNÍŽENÁ CENA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poltár
Lokalita.: Utekáč
1 m²
2473 m²
neuvedené
3
nie
pôvodný
nie
nie
predaj - Rodinný dom
22.990,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

19046x zobrazená v zozname / 1472x zobrazená detailne / 96x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Utekáč so zastavanou plochou 66m2, ktorý leží na pozemku o rozlohe 386m2 (plus záhrada cez cestu 2087m2).
Dvojpodlažný rodinný dom pozostáva na prízemí z kúpeľne, wc, technickej miestnosti (samostatný vstup), jednej izby s krbom (samostatný vstup). Druhé podlažie so samostatným vstupom poskytuje vstupnú halu, dve obytné izby a menšiu "špajzu" s prístupom na povalu.
Rodinný dom v pôvodnom stave, je vyprataný a pripravený na kompletnú rekonštrukciu. Na dome sú možné dispozičné zásahy, kde je možné prepojiť poschodia, spojiť izby na vrchom podlaží do jednej veľkej obývacej izby a pripraviť podkrovie na obývanie.
Okolie je veľmi tiché, obec je menšia, obklopená lesmi, výborné miesto pre turistické a cyklistické výlety, kompletná občianska vybavenosť.
Rodinný dom je po rekonštrukcii možné využívať ako celoročné bývanie, ale aj ako víkendový dom alebo chalupu/chalupu.

ID ponuky: PT-66207



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2473 m²
Úžitková plocha1 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statuszľava
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťahnie
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky