PREDAJ : rodinný dom v radovej zástavbe, Komárno - Nová Stráž

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
299 m²
1
5
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
áno - 1
predaj - 5 a viac izbový byt
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10208x zobrazená v zozname / 308x zobrazená detailne / 308x zobrazená detailne tento mesiac

Henrieta Sokolai -

realitná maklérka pre Komárno a okolie vám chcem predstaviť jedinečnú príležitosť na zakúpenie rodinného domu v radovej zástavbe v atraktívnej lokalite, ktorý ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlný a moderný život. Atraktívne prostredie, blízko Dunaja ponúka neobmedzené možnosti aktívneho využitia voľného času pre milovníkov športu a prírody.
- Zastavaná plocha tohto domu je 74 m2 a prislúcha k nemu záhrada s rozlohou 299 m2, čo ponúka dostatok priestoru na pestovanie zeleniny, kvetov a ovocných stromov.
- Dispozičné riešenie :
Prízemie - vstup do domu, technická miestnosť, kuchyňa a obývačka, z ktorej je výstup do záhrady, ideálnej na rodinné stretnutia či grilovanie s priateľmi. K dispozícii je aj garáž, ktorá poskytuje bezpečné parkovanie pre vaše vozidlo.
Poschodie - štyri izby, ktoré môžu slúžiť ako spálne, pracovňa alebo detské izby, ako aj kúpeľňa s vaňou a toaleta, čo zaručuje pohodlie pre celú rodinu. Tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú kombináciu moderného bývania a praktických riešení. Dom je vybavený ústredným plynovým kúrením, kanalizáciou a optickým internetom, čo zabezpečuje komfort a pripojenie na moderné technológie.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a príďte si ho pozrieť osobne!

Henrieta Sokolai -


www.homecenter.sk
https://henrieta-sokolai.sk/

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha299 m²
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Garážáno - 1 auto
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky