PREDAJ - Samostatne stojatá garáž s pivnicou a s predkupným právom na

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Gorkého
22 m²
áno
čiastočne prerobený
predaj - Garáže
49.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2207x zobrazená v zozname / 109x zobrazená detailne / 109x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobré reality ponúka na predaj Samostatne stojacu garáž v Považskej Bystrici .

Rozloha samotnej garáže je 22 m2 + ku garáži prislúcha aj pivnica, ktorá je pod celou garážou, čiže je rovnakej veľkosti.
Garáž je suchá, čistá, čo je veľkou výhodou na úschovu vášho auta pred nepriaznivým počasím v zime a pred vandalmi. Pod garážou môžete využiť pivnicu na uskladnenie či už domácich potravín alebo na rôzne uskladnenie.

Nový majiteľ bude mať predkupné právo na kúpu 2 izb. bytu, čo je super pre budúceho majiteľa mať čistú a suchú garáž hneď vedľa bytového domu. K bytu prislúchajú aj 2 pivničné priestory.

Samostatne stojaca garáž sa nachádza na skvelom mieste, odkiaľ máte kúsok či do známej a vychýrenej reštaurácie TERNO a tiež na železničnú stanicu v Považskej Bystrici.

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (kino, škola, škôlka, železničná stanica, autobusové nástupište, obchody, lekáreň).


LOKALITA


V blízkosti, sa nachádza autobusová želežničná stanica, supermarket COOP Jednota a iné prevádzky.


ODPORUČENIE MAKLÉRA


Táto samostatne stojaca garáž sa nachádza na skvelom mieste, odkiaľ máte skvelú dostupnosť kamkoľvek a suchých garáži nie je dostatok.

AK UVAŽUJETE NAD TOUTO GARÁŽOU, KONTATUJTE MA A DOHODNITE SI OBHLIADKU.

CENA


49 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.
V prípade rýchleho konania DOHODA MOŽNÁ.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.:



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha22 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Garážáno

Vaše hodnotenie ponuky