Predaj slnečného pozemku v Báhoni

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Báhoň
Ulica.: Báhoň
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1566x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

RK Dobré reality Vám ponúka na predaj slnečný, rovinatý pozemok v obci Báhoň v okrese Pezinok. Pozemok sa nachádza v blízkosti zastavanej časti obce. Pozemok je v územnom pláne obce. IS sú v dostupnej vzdialenosti nakoľko pozemok sa nachádza v blízkosti domovej zástavby.
Veľkosť pozemku je 3241 m2 ( 10 x 324 ) . Tento pozemok je vynikajúca investičná príležitosť.
Obec Báhoň sa nachádza asi 10 km od výjazdu na diaľnicu na BA. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane služieb a obchodov s potravinami. V obci sa tiež nachádza MŠ a ZŠ, lekár. Celková cena pozemku vrátane sprostredkovateľskej provízie je 71 400€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Statusaktívne