PREDAJ – Športovo–rekreačný areál, 2 ha, Hamuliakovo, motel, tenis

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hamuliakovo
Ulica.: Poľná
19972 m²
studňa
230/400V
ČOV
predaj - Rekreačné pozemky
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1649x zobrazená v zozname / 184x zobrazená detailne / 184x zobrazená detailne tento mesiac

BHS Reality ponúka na predaj milovníkom športu, chovu (napr. koní, oviec a pod.) alebo pestovateľom – nádherný veľký pozemok v obci Hamuliakovo, vzdialenej len 20 kilometrov smerom na juhovýchod od centra Bratislavy. Táto rekreačná oblasť obce Hamuliakovo sa nachádza v okrese Senec, v regióne Podunajsko, na Žitnom ostrove, v západnej časti podunajskej nížiny.
Pozemok je umiestnený na rovine, v tesnej blízkosti derivačného kanála a hrádze vodného diela Gabčíkovo, pri záhradkárskej osade a rekreačnej chatovej oblasti. Veľkosť pozemku je takmer 2 hektáre, presne 19.972 m2. Je kompletne oplotený, asi z polovice bariérovým vysokým nepriehľadným betónovým plotom. Prístup na pozemok je po asfaltovej a betónovej ceste. Vstup na pozemok je cez diaľkovo ovládanú posuvnú bránu.
Podľa územno-plánovacej informácie je územným plánom územie určené na rekreáciu so stavebnou činnosťou.
Na pozemku sú inžinierske siete : elektrická prípojka (hl. istič 3 x 160 A) s kapacitou pre organizovanie zrazov, hromadných akcií, laserových a disko show, rozvody elektriny a prípojné elektro skrinky sú rozmiestnené po celom areáli, voda je zabezpečená vlastnou studňou a vodárňou, podzemný rozvod je po celom areáli, odkanalizovanie je do vlastných žúmp a čističky.
Hlavnou časťou areálu je dvojpodlažný MOTEL - je to dvojpodlažná unimo-stavba s úžitkovou plochou 600 m2, s kapacitou asi 50 lôžok, ktoré sú rozmiestnené v dvoj až štvor-lôžkových izbách. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie so sprchou, TV a Wi-Fi. Prízemie motela tvorí okrem iných miestností bar a priľahlá terasa. Hlavnú časť celého pozemku tvoria štyri antukové tenisové kurty a jeden centrálny tenisový kurt, všetky s umelým osvetlením a oplotením, dookola kurtov je vysadený živý plot z tují. Na pozemku sa nachádza aj parkovisko asi pre 20 vozidiel, domček vrátnice s možnosťou celoročného bývania pre 2 osoby, ďalej je na pozemku murovaný gril, vodáreň, sklady techniky (športového náradia, bicyklov, lodí, ...), prírodné ohnisko, altánky – besiedky, krytá stodola.
Súčasťou areálu je aj vlastný pontón na vyväzovanie lodí a člnov pre možnosť využitia akýchkoľvek vodáckych aktivít na pokojnej vode priesakového kanála, ktorého šírka je 30 metrov. Ostatnú časť celého areálu tvorí trávnatá plocha s možnosťou akéhokoľvek využitia, napr. na chov koní, oviec, pre výcvik psov, na zrazy karavanov, paintball-ové hry, pre štvorkolky, alebo na pestovanie - obhospodarovanie pôdy.
Veľkosť pozemku a kapacita elektrickej prípojky tu umožňujú organizovať aj rôzne laserové a disko show, stretnutia a zrazy, t.j. masové akcie do 8-10 tisíc účastníkov.
Nádherné prostredie, nielen pre priaznivcov tenisu, vodných športov ale aj pre chovateľov a pestovateľov alebo pre organizátorov rôznorodých akcií voľnočasového vyžitia, to je športovo – rekreačný areál v Hamuliakove.

Neváhajte mi zavolať pre viacej informácií.


Volajte: Iva Bedejová, tel. č.: , píšte:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku19972 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
KanalizáciaČOV
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Vaše hodnotenie ponuky