Predaj stavebneho pozemku v obci Hrubonovo, REZERVOVANY!!!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Hruboňovo
Ulica.: Spodná
688 m²
688 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
33.712,- €
49,- €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

10669x zobrazená v zozname / 911x zobrazená detailne / 99x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj idealna vymera pozemku 688 m2, ktory je vhodny pre vystavbu Rodinneho domu. Rozmery pozemku su idealne aj pre bungalov, 22x31 m.

Inzinierske siete: su vsetky pred pozemkom, okrem kanalizacie, pretoze pripojka je priamo na pozemku uz zriadena, co je velka uspora na prepoji a navyse ide o gravitacnu kanalizaciu, teda samospad.

Lokalita: prostredie je velmi tiche, pozemok je slnecny a velmi prijemne polozeny, v slepej ulicke. Susedia su nekonfliktni.

Obcianska vybavenost: obec Hrubonovo ma cez 500 obyvatelov, vsetky IS, vratane kanalizacie, MS je priamo v obci, obchod s rozlicnym tovarom a potravinami, autobusova doprava na vsetky smery, PN, HC, su tak 23 km vzdialene a TO, ci NR su priblizne 17 km vzdialene, pricom z NR vedie rychly obchvat okolo priemyselneho parku, co cestovanie velmi urychluje. Pri dodrzani vsetkych dopravnych predpisov, trva cesta 17 min, co je menej ako zo sidliska Klokocina do centra mesta.

Cena pozemku je 49€/m2.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku688 m²
Celková rozloha688 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky