Predaj stavebného pozemku v Pezinku v lukratívnej časti Dubový vŕšok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
Ulica.: Eugena Suchoňa
523 m²
studňa a vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
203.000,- €
388,15 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

6512x zobrazená v zozname / 598x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

VIDA REAL ponúka na predaj stavebný pozemok v Pezinku v tichej a lukratívnej časti Dubový vŕšok, ktorý hraničí s prírodou a vinicami. Tento rovinatý pozemok má celkovú rozlohu 523 m2 s juhovýchodnou orientáciou.

Pozemok má prístup cez asfaltovú cestu a všetky inžinierske siete na hranici. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa s výdatnou zásobou vody.
V súlade s územným plánom obce, je tento pozemok určený na výstavbu rodinného domu s dvomi podlažiami - podľa ÚPI možnosť zastavania do 130 m2 pozemku. LV je bez tiarch a kúpou ihneď voľný.

Kompletná občianska vybavenosť. V Blízkosti Lidl, Tesco, Kaufland, MdDonnald, 4 čerpacie stanice, škola, škôlka, detské ihriská, plaváreň, MHD zastávka a mnoho iného. Ideálne prostredie pre športové vyžitie, cyklo či pešiu turistiku po okolí.

Cena nehnuteľnosti je 203.000,- Eur. V tejto konečnej cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Pre bližšie informácie a zabezpečenie obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku523 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Inžinierske sieteáno
Orientáciajuhozápadná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky