PREDAJ Stavebný pozemok Korlát, Maďarsko

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Gönc
Lokalita.: Korlát
2000 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
nie
predaj - Pozemky - bývanie
29.500,- €
14,75 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2361x zobrazená v zozname / 524x zobrazená detailne / 524x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám krásny a veľký stavebný pozemok v Maďarskej obci Korlát, ktorá je od Košíc vzdialená cca. 45 km, a od štátnej hranice cca. 25 km.
Pozemok je v okrajovej časti obce, čiže máte zaručený pocit súkromia a kľudu. Prístup na pozemok je z troch strán, čiže je vhodný aj na malý developerský projekt - možná výstavba troch rodinných domov.
Na pozemku sa nachádza aj veľký senník - 10m x 20m - ktorý má betónový základ (možnosť využitia pri výstavbe rodinného domu), prípadne je táto stavba vhodná aj na využitie ako stajňa pre kone s možnosťou vytvorenia boxov. Do senníka je zavedená elektrická energia - 230V a 400V (3 x 16 ampérový istič). Bočné steny do výšky cca. jedného metra sú z liateho betónu. Pred pozemkom je prípojka na obecný vodovod a na plyn.

Šírka pozemku je cca. 27 m.


Korlát je pokojná a čistá dedinka učupená pod Slanskými horami. Čistý vzduch, dobrí susedia. Neďaleké hrady Regéc a Boldogkó, obec Vizsoly s najstaršou Maďarskou bibliou, tzv. Vizsoly biblia, múzeum medu, turistické a cykloturistické možnosti robia z obce Korlát veľmi obľúbené miesto pre Košičanov.
V cene je kompletný maďarský právny servis spolu s dvojjazyčnou kúpnou zmluvou (autorizovaný právnik spolu s autorizovanou tlmočníckou firmou), vklad na kataster spolu s poplatkami, prepis médií a tlmočenie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2000 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizácianie
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky