PREDAJ ! Stavebný pozemok o výmere 690 m2 v Galante

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Galanta
690 m²
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
113.850,- €
165,- €/m2 vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5574x zobrazená v zozname / 526x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj rovinatý stavebný pozemok o výmere 690 m2 ktorý je ideálny pre výstavbu vášho vysnívaného domu alebo investičného projektu. Pozemok má šírku 30 metrov a dĺžku 23 metrov, čo poskytuje dostatok priestoru pre rôzne stavebné možnosti.

Technické parametre nehnuteľnosti : inžinierske siete : obecný vodovod, elektrina, plyn, kanalizácia.

Lokalita nehnuteľnosti : Pozemok sa nachádza priamo v meste Galanta. Mesto poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a dobrú dostupnosť do krajských miest Trnava a Nitra pomocou diaľnice D1/R1.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku690 m²
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky