PREDAJ -> stavebný pozemok v centre Pezinka, 685m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Pezinok
685 m²
neuvedené
predaj - Pozemky - bývanie
270.000,- €
394,16 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

1275x zobrazená v zozname / 122x zobrazená detailne / 122x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality v zastúpení klienta ponúka na predaj vyčistený stavebný pozemok v centre Pezinka. Pozemok je rovinatý s rozmermi 12m x 57m a sú na ňou privedené všetky siete.

Momentálne sa dokončuje plot od suseda.



OKOLIE: Okresné mesto Pezinok má veľmi dobré napojenie železnicou aj autobusom na Trnavu aj Bratislavu. Od pozemkuje železničná stanica aj autobusová zastávka vzdialená 8min. chôdzou. V meste sa nachádzajú v pešej dostupnosti základné školy, materské školy, pošta, potraviny a kompletná občianska vybavenosť.

NÁŠ NÁZOR: Starší rodinný dom vhodný na kompletnú prestavbu alebo zbúranie v tichom prostredí v bližšieho centre Pezinka.

CENA: 270.000.-€



K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností.

V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: call centrum:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku685 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky