Predaj: Stavebný pozemok v obci Horný Vadičov (235-P)

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kysucké Nové Mesto
Lokalita.: Horný Vadičov
994 m²
predaj - Pozemky - bývanie
35.000,- €
35,21 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

3716x zobrazená v zozname / 366x zobrazená detailne / 366x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj krásny pozemok v obci Horný Vadičov , vhodný na výstavbu rodinného domu alebo rekreačnej chaty. Pozemok je mierne svahovitý a prístup k nemu vedie po obecnej komunikácií . Elektrická prípojka sa nachádza len pár metrov od hranice pozemku. Možnosť pripojenia na obecný vodovod alebo vlastnú studňu. Skvelá príležitosť pre pokojné bývanie v prírodnom prostredí.

Cena: 35 000 Eur.



V cene je kompletný právny a finančný servis v prípade ďalších otázok alebo naplánovaní obhliadok nás neváhajte kontaktovať emailom alebo číslom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku994 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Inžinierske sieteblízko
Terénmierny svah
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky