Predaj stavebných pozemkov v Moravskom Svätom Jáne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Moravský Svätý Ján
Ulica.: Cesta na Hohenau 884
15532 m²
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Pozemky - komerčné
776.600,- €
50,- €/m2 +DPH, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

17450x zobrazená v zozname / 655x zobrazená detailne / 302x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj stavebných pozemkov v Moravskom Svätom Jáne pre výrobu a logistické centrum.

Realitná kancelária LIVIANTE, ponúka na predaj stavebné pozemky s výmerou 15.532m2 na výstavbu logistického centra v Moravskom Svätom Jáne.

Pozemok je rovinatý, kompletne oplotený, jedná sa o vnútorný pozemok lichobežníkovitého tvaru o rozlohe 15.532m2. Pozemok je súčasťou areálu Logistického Centra Vadual o celkovej výmere 25.000m2. Pri pohľade z verejnej komunikácie predávaný pozemok tvorí začnú časť areálu Logistického Centra Vadual. Pozemok, ako i areál, sú od ostatných nehnuteľností ohraničené oplotením zo všetkých strán. Areál je zabezpečený vrátnicou/strážnou službou.

Poloha a tvar pozemku:


Pozemok je situovaný len 55km od Bratislavy, 87km od Viedne a 77km od Brna.
Lokalita disponuje výborným dopravným napojením na smer Malacky/Kúty, kde sa nachádzajú aj diaľničné zjazdy na diaľnicu D2 na smer Bratislava/Brno, pričom najbližší zjazd na diaľnicu D2 je od pozemku vzdialený len 5,7km (Kúty).
Rovnako lokalita disponuje aj priamym napojením do Rakúska, nakoľko sa pozemok nachádza len 7km od hraničného priechodu s Rakúskom – Moravský Svätý Ján/Hohenau. Neďaleko sa nachádzajú i hraničné priechody s Českou republikou, konkrétne hraničný priechod Brodské – Lanžhot je od pozemku vzdialený 15km a hraničný priechod Brodské – Břeclav (D2) je vzdialený 12km.

Areál je priamo napojený na cestu III. triedy č. 1144 (Cesta na Hohenau), s ktorou areál bezprostredne susedí. Prístup z verejnej komunikácie je v súčasnosti zabezpečený vjazdom z cesty na Hohenau, vstup na pozemok je cez prednú časť areálu.
V prípade kúpy pozemku bude prístup na pozemok aj právne zabezpečený zriadením vecného bremena v prospech kupujúceho (ako oprávneného), spočívajúceho v práve prechodu a prejazdu motorovými vozidlami cez prednú časť areálu.
V prípade kúpy pozemku je takisto možné zriadiť samostatný vjazd, ktorý sa v súčasnosti nevyužíva. Vo vzdialenosti 100 metrov je následné možné sa napojiť na cestu II. triedy, ktorá je trasovaná naprieč celou lokalitou od obce Kúty až po Malacky. Z tejto cesty, vo vzdialenosti 5,7km smerom k obci Kúty, je zároveň možný zjazd na diaľnicu D2.

Predná časť areálu, po ktorej bude vykonávaný prístup k pozemku, je kompletne pokrytá spevnenými plochami. Pozemok (tvoriaci zadnú časť areálu) je pokrytý spevnenými plochami približne z 50 %. Pozemok je priamo napojený na inžinierske siete v rozsahu: elektrina, plyn, vodovod a kanalizácia.

Výhody ponúkaného pozemku:


- ucelený, rozľahlý a priestorovo samostatný celok s komplexným napojením na inžinierske siete,
- atraktívna lokalita pozemku, výborná geografická poloha pozemku na hranici troch štátov,
- ľahká a bezproblémová dopravná dostupnosť – cesta III. triedy smerom do Rakúska, cesta II. triedy smerom Kúty / Malacky, v blízkosti zjazd na diaľnicu D2,
- pozemok je vo výlučnom vlastníctve jedinej spoločnosti,
- kompletnú občiansku vybavenosť zabezpečujú najmä obce Moravský Svätý Ján
a Sekule.

Charakteristika pozemku:


- druh pozemku: H3/1 (podľa UPI, 60% zastavanosť),
- povrch pozemku: rovinatý,
- pozemok je tvorený piatimi parcelami.

CENA: 50,-EUR/m2 + DPH vrátane provízie RK



RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text, fotografie a vizualizácie sú majetkom VESTAVEX, spol. s.r.o., JUDr. Ján Tóth a realitnej kancelárie LIVIANTE, s. r. o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku15532 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky