Predaj štýlová garsónka Škultétyho ulica, Bratislava III. Nové Mesto

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Škultétyho
14 m²
6
6
1
nie
po rekonštrukcii
nie
áno
predaj - Garsónka
90.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

24472x zobrazená v zozname / 705x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS BYTU:


Ponúkame na predaj zariadenú garsónku v Bratislava III. Nové Mesto, Škultétyho ulica, byt sa nachádza na 6/6 poschodí s výťahom, ktorý ide po piate poschodie. Výmera bytu je 14 m2, bez balkóna.
STAV BYT:
Ponúkaný byt je po rekonštrukcii, v byte sú plastové okná, plávajúca podlaha, dlažba, kúpeľňa so sprchovacím kutom, kuchynská linka, bezpečnostné dvere. Byt sa predáva aj kompletným vybavením a zariadením bytu. Čo je veľkou príležitosťou bez ďalších investícií sa zabývať a preto je perfektnou štartovacou nehnuteľnosťou alebo investičným planom na ďalšie prenajímanie.

Mesačné náklady sú 60,-€ sprava + 10,-€ elektrina.


DOM:
Bytový dom prešiel revitalizáciou: nová strecha, vonkajšie a vnútorne zateplenie stien, vymenené stúpačky, vstupné dvere.

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, sieť MHD priamo do centra. V tesnej blízkosti je nákupné centrum, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi najobľúbenejšie lokality na život v centre Bratislavy.

KU KÚPNEJ CENE BUDE PRIPOČÍTANÁ PROVÍZIA PRE REALITNÚ KANCELÁRIU VO VÝŠKE 3000,-EUR.
V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha14 m²
Úžitková plocha14 m²
Poschodie6
Počet poschodí6
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Predzáhradkanie
Oknáplastové

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky