Predaj, trojizbový byt Košice Západ - Terasa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: KE - Západ - Terasa
60 m²
neuvedené
3
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
153.500,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

256x zobrazená v zozname / 33x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj trojizbový byt s loggiou v pôvodnom stave o výmere 60m2 vo vyhľadávanej lokalite Košice - Terasa. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí z desiatich v zateplenom bytovom dome. K bytu patrí pivnica. Orientácia bytu je na juhozápad.
DISPOZÍCIA: vstupná predsieň, chodba, ulička do kuchyne, kuchyňa, priestranná obývacia miestnosť so vstupom na loggiu, dve samostatné izby.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. V dvoch izbách bola menená podlaha za plávajúcu. V ostatných izbách sú pôvodné parkety vo veľmi dobrom stave. Okná boli menené za plastové a aj dvere v celom byte.
BYTOVÝ DOM: prešiel kompletným zateplením aj spolu so strechou, vstupná brána do domu je na čip.
VÝHODY: Byt sa nachádza mimo rušnej cesty. Všetko, čo potrebujete, máte hneď po ruke: obchodné centrá Galéria, potraviny, poštu, parky, športové ihriská, školy a škôlky... Terasa je sídlisko v blízkosti centra mesta Košice. Sama o sebe je druhým centrom mesta.
MESAČNÉ NÁKLADY: 180€/3 osoby, 1€/m2 sa platí fondu opráv.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915.207.579 ID ponuky: KE-66799

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha60 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátC

Vaše hodnotenie ponuky