Predaj, trojizbový byt Prešov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
72 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
164.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1042x zobrazená v zozname / 61x zobrazená detailne / 61x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame predaj čiastočne zrekonštruovaný trojizbový byt v meste Prešov. Podlahová plocha bytu je 72 m2 plus loggie.
------
STAV A ZARIADENIE: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou v rámci ktorej bola vymenená kuchynská linka, okná a v 2 izbách menené podlahy.
--------

DISPOZÍCIA:


Vstupná predsieň, samostatná kuchyňa, obývacia izboa, spálňa, detská izba, kúpeľňa, WC a pivnica 1,65 m2. Byt je orientovaný na juhovýchod, je príjemný, teplý a svetlý.
------

LOKALITA:


Kompletná občianska vybavenosť v dosahu 5 minút pešo - množstvo služieb, obchodov, kaviarní, reštaurácii, a škola, škôlka, detské ihriská.
-----

BYTOVÝ DOM:


Byt je v panelovom dome, poschodie 6/7, s výťahom. Bytový dom je zateplený, má vymenené stúpacie rozvody, zrekonštruované spoločné priestory. K bytu prislúcha spoluvlastnícky podiel na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve a spoluvlastnícky podiel k pozemku
ID ponuky: PO-67498

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky