Predaj, trojizbový byt Prievidza, Sídlisko Necpaly

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
72 m²
neuvedené
3
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
91.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

1981x zobrazená v zozname / 127x zobrazená detailne / 127x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj trojizbový byt na sídlisku Necpaly v Prievidzi.

DISPOZÍCIA:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, troch obytných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC. K bytu patrí aj komora na poschodí a pivnica v suteréne bytového domu. Celková výmera podlahovej plochy vrátane pivnice je 72,2 m2. Nachádza sa na 3. poschodí, orientovaný na severovýchod/juhozápad.
STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: okná sú vymenené za plastové, v izbách a na chodbe parkety, v jadre keramická dlažba, renovované bytové jadro, nová kuchynská linka, vlastné plynové kúrenie a ohrev vody. Kuchyňa bola rozšírená o lodžiu odstránením deliacej priečky a následným presklením.

BYTOVÝ DOM:


Bytový dom prešiel zateplením vonkajšieho plášťa, rekonštrukciou strechy ako aj interiérových priestorov, výmenou okien a vstupných dverí za plastové.
VÝHODY:
Byt je ihneď k dispozícii a je kúpou voľný. Možné financovanie aj cez HÚ.

LOKALITA:


Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite s priamym dosahom na kompletnú občiansku vybavenosť a s bezproblémovým parkovaním pri bytovom dome.
ID ponuky: PD-67587

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB

Vaše hodnotenie ponuky