Predaj, trojizbový byt Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
67 m²
neuvedené
3
nie
pôvodný
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
138.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

2106x zobrazená v zozname / 139x zobrazená detailne / 139x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt vo Zvolene v obľúbenej lokalite sídlisko Západ. Byt má rozlohu 67m2, nachádza sa na treťom poschodí, je v pôvodnom ale veľmi zachovalom stave. Orientovaný na juhovýchod. V byte boli realizované úpravy v bytovom jadre a vymenené laminátové podlahy. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, detská izba, spálňa, kúpeľňa a WC . K bytu patrí aj pivnica v suteréne.
V okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť: škola, škôlka, lekáreň, potraviny, lekári, reštaurácie, pošta, autobusová zastávka a iné- všetko v pešej dostupnosti. Náklady na bývanie kompletne i s energiami sú do 180€. Byt je vhodný aj ako investícia na následný prenájom bez dodatočných investícií. V prípade potreby vieme zabezpečiť bezplatné služby hypotekárneho špecialistu.

VÝHODY:


svetlý byt, kompletná občianska vybavenosť, byt vhodný aj ako investícia
Pri rýchlom a serióznom jednaní je možná dohoda na cene.
Neváhajte a príďte sa osobne pozrieť, aby ste sa sami presvedčili, že touto kúpou nezískate byt ale domov. Ak si tu viete predstaviť svoje bývanie a táto ponuka vás zaujala, tak si dohodnite obhliadku.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915.330.170 ID ponuky: ZV-66440

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha67 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Vaše hodnotenie ponuky