PREDAJ: Usadlosť H(R)ÁJ, rodinný dom 97 m2, pozemok 109 930 m2, Čekovc

Štát.: Slovensko
Mesto.: Krupina
Lokalita.: Čekovce
Ulica.: Čekovce
97 m²
109930 m²
1
2
pôvodný
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom
249.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2156x zobrazená v zozname / 150x zobrazená detailne / 150x zobrazená detailne tento mesiac

ROMANTICKÝ ŽIVOT NA SAMOTE, OD RÁNA DO VEČERA NIE SI V ROBOTE, ALE V PRÍRODE...
ŽIVOT JE HROU, ZA HOROU HÁJOVOU.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj usadlosť s rodinným domom a rozľahlým pozemkom v obci Čekovce, na laze Háj.

PREDMET PONUKY


Juhozápadne orientovaný rodinný dom s príslušenstvom (sklad dreva, prístrešok s vonkajšou kuchyňou) postavený na rozľahlom (109 930 m2), terasovitom pozemku (dvor, lúky, háje, záhrady), ktorý v jeho spodnej časti delí na dve časti pretekajúci potok Čekovce.
Rodinný dom v pôvodnom stave je postavený z porobetónových tvárnic (obvodové múry) a pálenej tehly (priečky), podmurovka je z kameňa. Sedlovú strechu má pokrytú pálenou škridlou, okná a dvere sú drevené, podlahy keramické, PVC a drevené. Vykurovanie je zabezpečené lokálne sporákom na pevné palivo v kuchyni a krbovými pecami v izbách. Pitná voda je privedená z vlastnej studne, ohrev je zabezpečený el. bojlerom, likvidácia odpadových vôd je trativodom a separačným (kompostovacím) WC. El. rozvody v dome sú z časti rekonštruované (meď).
Náklady na bývanie v rodinnom dome sú 85 Eur mesačne (el. energia + internet O2).
Príslušenstvo rodinného domu tvorí sklad na drevo, letná kuchyňa a vonkajšie toalety (suché WC). V susedstve rodinného domu je zrealizovaná príprava na prírodné jazierko (výkop) a tri malometrážne rekreačné domčeky (základová platňa, el. prípojka, vodovodná prípojka).

Infraštruktúra:


- prístupová cesta je asfaltová a spevnená (poľná), celoročne udržiavaná, vhodné je auto do terénu
- el. vedenie na pozemku s pripojením 230 V, 400 V
- pitná voda z vlastného zdroja (studňa)
- likvidácia odpadových vôd - trativod (separačné, kompostovacie WC)

LOKALITA


Obec Čekovce so základnou občianskou vybavenosťou (obecný úrad, kultúrny dom, rímskokatolícky kostol, materská škola, potraviny, pohostinstvo a i.), je vzdialená 11 km od okresného mesta Krupina, 5 km od susednej obce Bzovík 20 km od obce Pliešovce, 40 km od mesta Zvolen, 30 km od kúpeľného mesta Dudince.
V bezprostrednom okolí obce sa nachádzajú rodinné usadlosti, farmy, agroturistické zariadenia, rybník a i. Nehnuteľnosti v obci a jej okolí sú využívané pre trvalé bývanie, aj rekreáciu, charakteristické je laznícke osídlenie. Samotná usadlosť - laz Háj je od centra obce vzdialená 2 km. Lokalita je charakteristická bohatým výskytom hríbov, liečivých rastlín, lesnej zveri a zdrojov pitnej vody.

ODPORUČENIE MAKLÉRA


Usadlosť H(R)ÁJ je situovaná na laze známom pod názvom Háj, len 10 minút od centra obce. Atmosféra tohto miesta podnecuje k hravosti a tvorivosti vychádzajúcej z bezprostredného kontaktu s prírodou, podnecuje kreativitu, pričom umožňuje využívať moderné technológie a pokoj odľahlého miesta v civilizácii zároveň. Rozmanitosť pozemku (dvor, záhrada, háje, lúky, mokrade, vodné zdroje a i.), na ktorom je usadlosť situovaná, zabezpečuje udivujúcu rozmanitosť rastlín a živočíchov v jeho rôznych zákutiach a ich využitie pre sebestačný spôsob života, či funkčný ekosystém. Nehnuteľnosť je skvelým základom pre ekologický, komunitný, či terapeutický projekt situovaný v prírodnom, nedotknutom prostredí lahodiacom telu i duši.
Bezkonkurenčnou výhodou tejto ponuky je možnosť prepojenia so susedným Gruntom u Rusnákov, ktorá tvorí samostatnú ponuku na trhu s nehnuteľnosťami. Ak uznáte za vhodné, ich spojením získate veľkosťou a charakterom ojedinelý priestor a dobrý základ pre veľkolepý alebo prostrediu prirodzený, prírodný projekt akéhokoľvek charakteru.

CENA


249 900€ vrátane provízie realitnej kancelárie. Dohoda na cene je možná.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku109930 m²
Zastavaná plocha120 m²
Úžitková plocha97 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Internetiné
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zZmiešané
Predzáhradkaáno
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky